11 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

Иновации и технологии последно поколение показват на Архитектурно-строителна седмица 2021

Технологиите и климатизация на сградите са един от акцентите на предстоящата Архитектурно-строителна седмица. Форумът в Интер Експо Център ще събере от 16 до 19 юни в столицата водещи фирми, експерти, производители и търговци от строителния бранш.

Изложението ще предостави възможност за срещи на живо с представители на компании от различните бизнес сегменти. Посетителите ще могат да се запознаят „от първа ръка“ с тенденциите при технологичните решения за отоплителните и климатични системи в дома и офиса, които бързо навлизат в новото строителство и реновирането на стари сгради.

Ще бъдат презентирани и последните решения при системите за сензорно управление и възможност за контрол от разстояние и др.

Друг акцент на строителния форум ще бъдат и системите за домашна и сградна автоматизации, технологиите за изграждане на пасивни сгради, както и. презентация на иновативни продукти за строителство на енергоефективни сгради и др.

Related Articles

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ