15 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

За девети път: Банско е „Най-добър ски курорт на България“ 

За девета поредна година Банско е отличен за „Най-добър ски курорт на България“ от най-високата инстанция в туристическата индустрия – Световните ски награди (World Ski Awards).

В онлайн състезанието се включиха над двеста курорта от пет континента, като в гласуването участваха над два милиона и половина клиенти и професионалисти в областта на туризма.

За нас е радост, чест и отговорност да поддържаме най-високото качество на услугата, която предлагаме на нашите гости. Мисля, че все повече българи оценяват това. Пистите в ски зона Банско се обработват от професионалисти, част от които работят на зимните Олимпиади! Мисля, че това е красноречив пример за качеството, което предлагаме. Освен това тази година метеорологичните условия в Пирин са отлични, а ние работим при спазване на всички противоепидемични мерки”, каза маркетинг директорът Иван Обрейков.

Световните ски награди (World Ski Awards) стартират през 2013 г., а организаторите са си поставили за цел да повишат стандартите в ски индустрията, като отличават ежегодно организациите, които са лидери в своята област. Гласовете се подават от професионалисти, работещи в ски индустрията, потребители на услугата, туроператори, агенти и медии.

Related Articles

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ