18 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Заради ремонт спират водата на част от София

На 10 март 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Илиянци“, НПЗ „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: бул. „Илиянци“ от ул. „Проф. „Иван Георгов“ до бул. „Илиянци“ № 98.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ пред № 72.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството:

 https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

Related Articles

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...

Още 5 квартала в Бургас с ново осветление

Община Бургас продължава с поетапното обновяване на осветителната система в града. През последните 2 години това се случи в районите край 22 големи булеварда....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ