6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

ЗАЛОЖИ НА RÖFIX МАТЕМАТИКА, ЗА ДА ТИ ИЗЛЯЗАТ СМЕТКИТЕ!

Промоционалните НЕравенства при завършващите мазилки носят печеливши решения

Да строиш или ремонтираш е отговорна задача! Омръзна ти да правиш компромиси и да търсиш точното решение в морето от завършващи мазилки на пазара? Опитваш се да оптимизираш фасадата бързо и лесно, но имаш огромното желание да ти излязат сметките и да си „на плюс“, когато става дума за съотношението цена-качество!

Заложи на пастьозни завършващи мазилки от RÖFIX – така наистина ще ти излязат сметките

Всеки строител и инвеститор е спокоен, когато има за свой партньор производител с повече от 70 години доказан опит в областта на енергийноефективните фасадни системи.

Фасадата е гордостта на всяка еднофамилна или многофамилна сграда. Правилно избраният материал ще предпази външните стени от механични повреди, от мухъл и плесени, от въздействието на влага и силни валежи и ще направи външния вид на къщата отличаващ се и естетичен. Практично избраната структура на мазилката ще спести неприятните замърсявания, а възможността за богата гама от цветови решения ще придаде характер и индивидуалност на дома.

За постигане на представителна и красива фасада един от най-търсените строителни материали е пастьозната завършваща фасадната мазилка. Тя е лесна за използване и има редица предимства в зависимост от вида й.

RÖFIX предлага богата гама от видове завършващи мазилки в кофа. А сега, те са в изключително атрактивна промоция под мотото RÖFIX Математика!

Промоционално предложение 2=3

Купи 2 кофи мазилка RÖFIX SILIKONHARZPUTZ PREMIUM и вземи още 1 кофа подарък.

Заложи на силиконова мазилка с водоотблъскващ ефект и висока защита от микроорганизми!

Промоционално предложение 3=4

Купи 3 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® VITAL и вземи още 1 кофа подарък.

Избери силикон-силикатна мазилка за паропропусклива фасада и брилянтни устойчиви цветове!

Промоционално предложение 4=5

Купи 4 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® BASIS и/или SILIKON BASIS и/или SILIKAT BASIS и вземи още 1 кофа подарък. Довери се на базисна мазилка с прекрасно балансирано съотношение от доказани качества и цена!

Промоционално предложение 5=6

Купи 5 кофи мазилка RÖFIX KHP BASIS и вземи още 1 кофа подарък.

Заложи на лесна за обработка полимерна мазилка и възможността за оцветяване в богата гама от цветове!

Най-бързият и лесен начин да зададеш своя въпрос и да получиш професионална консултация от екипа на RÖFIX е, като се обадиш на безплатен кратък номер *2020.

Related Articles

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ