11 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Европейски форум за бизнес и предприемачество стартира в Международен панаир – Пловдив

Хибридното издание на Деветия европейски форум за социално предприемачество стартира днес – 29 септември и ще продължи до 4 октомври 2021 г., в Международен панаир – Пловдив.

Сред организаторите на форума са Европейската комисия (ЕК), Министерството на труда и социалната политика, Европейският икономически и социален комитет (ЕИСК), Европейската конфедерация на производствените кооперации и социални предприятия (СЕКОП).

За откриването от 11:30 ч.се очакват президент Румен Радев, Гълъб Донев, министър на труда и социалната политика на България, Мария Габриел, европейски комисар „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“, Сергей Станишев, президент на ПЕС, зам. -председател на Комисия по външни работи на ЕП, член на Комисия по икономически и парични въпроси на ЕП и други.

В рамките на форума ще се проведе Европейска конференция „Социално предприемачество за устойчиво развитие на Европа“, на която ще бъдат представени европейската и национална политика в различни сектори.

В дните на събитието ще се състои и международен онлайн панаир на компании от социалната икономика.

Всички мероприятия ще се провеждат хибридно на живо и чрез онлайн платформи.

 

Related Articles

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ