16 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

В София: Младежи изрисуваха градска зона с емблематични сгради и архитектурни обекти

Инициатива под надслов “Нашата столица през очите на децата от „Изгрев“ даде възможност младежи да рисуват емблематични сгради и архитектурни обекти на обособени пространства в района.

Акцията е съвместна с Районната администрация и възпитаници на 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“. Целта на събитието е учениците да се включат със своето въображение в облагородяването на района. Творбите могат да се видят по ул. „Латинка“ в район „Изгрев“ в София.

Инициативата се организира от Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните по проект „Младежки културни пространства в район „Изгрев“ – мост към по-добро бъдеще“, финансиран по Програма „София – град на младите и активните“ на Столична община.

Снимка: Район „Изгрев“-СО

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ