12 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Вила „Балбиано“ от филма „Къщата на Gucci“ отваря врати за посетители

Разкошната вила на езерото Комо от филма „Къщата на Gucci“ ще отвори врати през Airbnb – за някой щастлив гост. Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи, включен във филма “House of Gucci“ е вече на разположение за нощувка чрез Airbnb за $1125. Една от най-големите частни резиденции на езерото Комо в Италия отваря вратите си за посещение през 2022 година.

Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи е включен във филма “House of Gucci’. Голямата резиденция на езерото Комо играе ролята на дома на Алдо Гучи във филма. Гучи е председател на модната империя от 1953 до 1986 г.; той е най-големият син на основателя Гучио Гучи. Широка снимка на фасадата на дома се появява в рамките на първите 15 секунди от трейлъра.

Извън драмата на Ридли Скот имението е известно като Вила „Балбиано“. Според списъка на Airbnb, това е една от най-големите частни резиденции на езерото Комо. Първоначално е построена за Толомео Галио, италиански кардинал, в края на 16 век. Анджело Мария Дурини, друг кардинал, поема имота век по-късно и става домакин на много пищни фестивали и банкети.

Днес домът все още е забележително място за живеене или за организиране на масови партита. На стената има фрески, които датират от 17-ти век от братята Джовани Батиста Реки и Джовани Паоло Реки, както и такива от Агостино Силва. Много от колекционерските мебели и произведения на изкуството, които украсяват резиденцията, са получени от Christie’s и Sotheby’s.

Домът има общо шест апартамента и всеки е проектиран от уважавания френски архитект Жак Гарсия. Отвън има басейн, както и частен кей и лодка за тези, които искат да прекарат времето си в живописните води на езерото Комо.

Платформата за настаняване предоставя италианската вила на разположение на туристи от 30 март 2022 г. Резервациите вече са отворени.

Related Articles

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ