19 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Десета юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ се открива на 19 октомври в 11:00 часа на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК.

На събитието са поканени Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, заместник-кметове, главният архитект на София, представители на фирми-членове на КСБ, възложители и изпълнители на включените обекти.

Традиционно експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с дрон. Те показват знакови здания и места, както и съоръжения от инфраструктурата, изградена в София в последните 10 години. Сред тях са новопостроени детски градини и спортни съоръжения в различни столични райони, обновени училища, модернизирани съоръжения от транспортната и екологичната инфраструктура, реновирани сгради паметници на културата, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата ще бъде на разположение до 31 октомври за всички, които искат да видят как градът се е променял през годините благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Related Articles

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ