5 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

Юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Десета юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ се открива на 19 октомври в 11:00 часа на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК.

На събитието са поканени Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, заместник-кметове, главният архитект на София, представители на фирми-членове на КСБ, възложители и изпълнители на включените обекти.

Традиционно експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с дрон. Те показват знакови здания и места, както и съоръжения от инфраструктурата, изградена в София в последните 10 години. Сред тях са новопостроени детски градини и спортни съоръжения в различни столични райони, обновени училища, модернизирани съоръжения от транспортната и екологичната инфраструктура, реновирани сгради паметници на културата, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата ще бъде на разположение до 31 октомври за всички, които искат да видят как градът се е променял през годините благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Related Articles

Домът на учителя в Русе става Международен младежки център

Реставрация на сградата ще промени и облика на главната пешеходна улица в Русе Община Русе получи покана за сключване на договор за изграждане на Международен...

Банките вдигнаха двойно лихвите по депозити

Кредитите за жилище продължават да са атрактивни Лихвите по депозити вече са двойни на тези от преди една година. През октомври миналата година средната лихва...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ