27 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

Юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Десета юбилейна фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ се открива на 19 октомври в 11:00 часа на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК.

На събитието са поканени Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, заместник-кметове, главният архитект на София, представители на фирми-членове на КСБ, възложители и изпълнители на включените обекти.

Традиционно експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с дрон. Те показват знакови здания и места, както и съоръжения от инфраструктурата, изградена в София в последните 10 години. Сред тях са новопостроени детски градини и спортни съоръжения в различни столични райони, обновени училища, модернизирани съоръжения от транспортната и екологичната инфраструктура, реновирани сгради паметници на културата, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата ще бъде на разположение до 31 октомври за всички, които искат да видят как градът се е променял през годините благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Related Articles

Ремонтираха още две църкви в община Павел баня

Още две църкви са ремонтирани в община Павел баня, информираха от пресцентъра на администрацията. Православният храм “Свети Димитър” в с. Турия вече е с...

Пясъчни мандали правят тибетски монаси в Бургас

Бургас домакинства през уикенда и днес на поредица от събития, свързани с културата, духовността и традициите на Изтока. В морския град има демонстрации на древното...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ