Церемония

ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕНационалният седмичник "Строителство Имоти" ще бъде щедър на награди  НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ  НА

Stroitelstvo-IMOTI-logo

ЗА 2014Г.

 За 22-ра поредна година вестник “Строителство Имоти” ще връчи най-престижните отличия за:

АРХИТЕКТ НА 2014 ГОДИНА

КОНСТРУКТОР НА 2014 ГОДИНА

СТРОИТЕЛ НА 2014 ГОДИНА

СТРОИТЕЛЕН ПРОДУКТ НА 2014 ГОДИНА

Националното бизнес издание продължава своята традиция да търси, намира, поощрява и отличава най-успешните и доказали професионализма си представители на строителния бранш.

        И тази година сериозното участие на архитекти, строители и конструктори от цялата страна доказва, че конкурсът се явява най-успешният формат за изява на най-добрите. Призьорите в конкурса оценяват високо признанието, което са получили чрез нас.

Освен че са най-старите строителни отличия, присъждани от най-стария строителен вестник, наградите събират на едно място кметове, главни архитекти, директори на ключови дирекции в министерствата, представители на браншови организации като КАБ, КИИП, КСБ, НИС, НСНИ и други.

Призовете на национален вестник “Строителство Имоти” са разделени на две категории – жилищно и нежилищно строителство. Строител на 2014г. се присъжда на строителна фирма за качествено изпълнение на сграда. Архитект на 2014г. – за оригинална архитектурна идея на реализиран проект. Конструктор на 2014г. се присъжда за интересно решение на строителна конструкция.

Развитието на бранша ще бъде нагледно изложено в Бутиков панаир за „Строителен продукт на 2014г.“. Той ще бъде определен от участниците в конкурса, партньорите и всички гости на събитието. Новостите в строителния сектор ще бъдат изложени в зала „Пловдив“ на хотел „Марица“. Събралият най-много гласове продукт, ще получи престижното отличие „Строителен продукт на 2014г.“.

За екипът на национален вестник “Строителство Имоти” ще бъде радост и признание в 19:00ч. на 26 февруари 2015г. в хотел „Марица“, зала „Филипополис“, град Пловдив да се здрависа с вас.

Куверт: 50 лева

За повече инфорнация:

Tel.: +359 886 808 167
e-mail: stroimotipr@gmail.com

Stroitelstvo-IMOTI-logo