13 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Форум за планиране на инвестициите във ВиК отрасъла

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деляна Иванова ще открие форум на тема „Подпомагане на регионалното инвестиционно планиране на отрасъл ВиК – етап 2“.

Форумът е  по проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ и ще се проведе на 28-ми април, четвъртък, от 10:00 часа в хотел „Грами“, зала „София“, бул. „Александър Малинов“ 79 Г.

По време на събитието ще бъдат представени постигнатите резултати по проекта и изпълнението на дейностите за регионални прединвестиционни проучвания за водоснабдяване и канализация за областите Велико Търново, Габрово, Плевен, Софийска област, Търговище и Хасково.

Ще бъде представено и изпълнението на дейностите по договорите за надграждане на капацитета на заинтересованите страни в отрасъл ВиК, обмяна на опит и добри практики.

Related Articles

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ