36 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

Форум за планиране на инвестициите във ВиК отрасъла

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деляна Иванова ще открие форум на тема „Подпомагане на регионалното инвестиционно планиране на отрасъл ВиК – етап 2“.

Форумът е  по проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ и ще се проведе на 28-ми април, четвъртък, от 10:00 часа в хотел „Грами“, зала „София“, бул. „Александър Малинов“ 79 Г.

По време на събитието ще бъдат представени постигнатите резултати по проекта и изпълнението на дейностите за регионални прединвестиционни проучвания за водоснабдяване и канализация за областите Велико Търново, Габрово, Плевен, Софийска област, Търговище и Хасково.

Ще бъде представено и изпълнението на дейностите по договорите за надграждане на капацитета на заинтересованите страни в отрасъл ВиК, обмяна на опит и добри практики.

Related Articles

Ремонтираха още две църкви в община Павел баня

Още две църкви са ремонтирани в община Павел баня, информираха от пресцентъра на администрацията. Православният храм “Свети Димитър” в с. Турия вече е с...

Радомир инвестира близо 2 млн. лв. в ново улично осветление

Одобрен е проект за подмяна на уличното осветление на 29 села на територията на община Радомир, съобщи кметът Кирил Стоев пред БНР. Проектът е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ