7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

Факултетът по транспортно строителство откри изложба на дипломни работи на студенти

Изложба на дипломни работи на випускници на Факултета по транспортно строителство беше открита в централното фоайе на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия. Представени са интересни и актуални разработки на дипломанти в областта на пътното и железопътното строителство, както и при строителството на транспортни съоръжения.

За организиране на изложбата съдействие са оказали студенти от горните курсове в специалностите на ФТС, някои от които са членове на Студентски съвет на УАСГ.

От Факултета по транспортно строителство канят всички желаещи да посетят и разгледат изложбата, където могат да открият съвременни и иновативни инженерни решения.

Related Articles

Летище Русе с удостоверение за експлоатационна годност

В следващите 12 месеца предстои изработването на Генерален план на дружеството Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) издаде на „Еърпорт Русе“ удостоверение за експлоатационна...

Кметът на Свищов с книга за драматични моменти от историята на града

Описва пораженията от земетресението във Вранча през 1977 и отражението му върху архитектурата и хората Пораженията от опустошителното земетресение във Вранча върху архитектурата и развитието...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ