25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Учебно: Евакуират данъчните, НАП Пловдив спира временно работа с клиенти

Временно спира работата с клиенти в сградите на ТД на НАП Пловдив, информираха от Агенцията. От 12.30 часа в рамките на около час там ще се проведе учебна евакуация по пожарна безопасност.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната в сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А.

Основната цел на инструктажа по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от ТД на НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

 

Related Articles

Шест габровски проекта одобрени за финансиране по ПУДООС

Община Габрово, Центърът за специална образователна подкрепа (ЦСОП), гимназиите „Пенчо Семов“ и „Акад. Иван Гюзелев“, училище „Ран Босилек“ и Детска градина „Мики Маус“ получават...

Пловдив: Затварят Бетонния мост за ремонт на 17 юни

Движението по едно от ключовите съоръжения за Пловдив- Бетонния мост ще бъде спряно от 17 юни за реконструкция, която трябва да приключи за срок...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ