2 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Учебно: Евакуират данъчните, НАП Пловдив спира временно работа с клиенти

Временно спира работата с клиенти в сградите на ТД на НАП Пловдив, информираха от Агенцията. От 12.30 часа в рамките на около час там ще се проведе учебна евакуация по пожарна безопасност.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната в сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А.

Основната цел на инструктажа по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от ТД на НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

 

Related Articles

Влагат 221 млн. лв. в саниране на административни сгради

Над 221 млн. лв. ще бъдат вложени за саниране и внедряване на мерки за енергийна ефективност в административни сгради в страната. Инвестицията е от...

Ремонтът на пречиствателна станция „Ясна поляна“ ще приключи в края на 2024-а

Аварийната реконструкция на пречиствателната станция на язовир „Ясна поляна“ ще приключи в края на следващата година. Това обявиха на съвместен брифинг областният управител на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ