17 C
Пловдив
сряда, май 8, 2024

Учебно: Евакуират данъчните, НАП Пловдив спира временно работа с клиенти

Временно спира работата с клиенти в сградите на ТД на НАП Пловдив, информираха от Агенцията. От 12.30 часа в рамките на около час там ще се проведе учебна евакуация по пожарна безопасност.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната в сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А.

Основната цел на инструктажа по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от ТД на НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

 

Related Articles

През тази година: Ремонтират знакови сгради в Стара Загора

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година. Това стана ясно по време на пресконференция дадена от кмета на общината...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ