15 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

Уебинар разяснява как да си партнират успешно различни поколения строителни специалисти

Започва безплатен уебинар на тема „Как да управляваме поколенческите различия и специфики на работната сила в строителството?“. Събитието се организира от Българската стопанска камара (БСК).

Целта на онлайн срещата е да бъдат споделени добри практики, да се обмени опит по въпроса за активното стареене, управлението на възрастовото многообразие и насърчаването на солидарността и сътрудничеството между поколенията на работното място в сектор “Строителството”.

В срещата ще участват обучителни институции, работодатели от сектора, синдикални представители и др. Сред фирмите, които ще споделят добри практики, са “Боради” ООД, “Анди БГ” ООД, “Авис Инженеринг” ЕООД, “Тирлин” АД и др.

От страна на БСК лектор ще е д-р Томчо Томов, ръководител на Националния център за оценка на компетенциите. Той ще представи международния опит в областта на фирмените политики и управлението поколенческите различия. Ще бъдат представени и резултатите от съвместен проект на социалните партньори в тази област.

Участието в уебинара е безплатно и достъпно в ZOOM. Meeting ID: 969 2595 6038; Passcode: 758497

Related Articles

Обсъдиха разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“

Необходимите действия във връзка с разширяването на Столичния околовръстен път между бул. „България“ и автомагистрала „Струма“ обсъдиха на среща министърът на регионалното развитие и...

Студентски ландшафтен конкурс за проекти за къмпинг до Вършец

Конкурсът за студентски проекти за изграждане на къмпинг стартира през януари с покана за търсене на терен. Комисията от Лесотехнически университет и Camping.BG разгледа...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ