1 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Уебинар разяснява как да си партнират успешно различни поколения строителни специалисти

Започва безплатен уебинар на тема „Как да управляваме поколенческите различия и специфики на работната сила в строителството?“. Събитието се организира от Българската стопанска камара (БСК).

Целта на онлайн срещата е да бъдат споделени добри практики, да се обмени опит по въпроса за активното стареене, управлението на възрастовото многообразие и насърчаването на солидарността и сътрудничеството между поколенията на работното място в сектор “Строителството”.

В срещата ще участват обучителни институции, работодатели от сектора, синдикални представители и др. Сред фирмите, които ще споделят добри практики, са “Боради” ООД, “Анди БГ” ООД, “Авис Инженеринг” ЕООД, “Тирлин” АД и др.

От страна на БСК лектор ще е д-р Томчо Томов, ръководител на Националния център за оценка на компетенциите. Той ще представи международния опит в областта на фирмените политики и управлението поколенческите различия. Ще бъдат представени и резултатите от съвместен проект на социалните партньори в тази област.

Участието в уебинара е безплатно и достъпно в ZOOM. Meeting ID: 969 2595 6038; Passcode: 758497

Related Articles

Никулден е! Празнуват моряци, банкери и търговци

На 6 декември отбелязваме Никулден. Празникът е в чест на Свети Николай Мирликийски Чудотворец, който е покровител на моретата, езерата и реките, на моряците...

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ