35 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

Търсят изпълнител за изграждане на кръгово на „Климент Охридски“ и „Андрей Ляпчев“ в София

Столична община пусна процедура по избор на изпълнител за строителството на кръгово кръстовище на булевардите „Климент Охридски“ и „Андрей Ляпчев“. Обществената поръчка е за 3,8 млн. лв., а кандидатите могат да подават документи до 10 май т. г. Това става ясно от обявлението в електронния портал на Агенцията за обществени поръчки.

Проектът предвижда 3 фази на изпълнение. Едната е изграждане на велоалея и тротоари в участъка от бул. „Копенхаген“ до „Софийски околовръстен път“, район Младост.

Освен кръгово на кръстовището на булевардите, свързващи столичните „Дружба“ и „Младост“, ще се направи и разширение на ул. „Димитър Пешев“ в участъка между ул. „Обиколна“ и бул. „Цариградско шосе“. В тази част на район „Искър“, кв. „Дружба“ ще се изгражда и прилежаща инфраструктура, велотрасе и пешеходни тротоари.

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ