11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Търси се купувач на имението на Алла Пугачова край Москва за 1 милиард рубли

Певицата Алла Пугачова, която през уикенда напусна Русия с еднопосочен билет, е обявила за продан замъка си в село Гряз. Цената – 1 милиард рубли, което е повече от 16 милиона долара. От 2006 г. певицата живее там със съпруга си Максим Галкин и най-малките си деца. Не е ясно дали замъкът се продава заедно със старинно обзавеждане, или певицата ще занесе нещо в Израел, за където е отпътувала, пише Star Hit. Певицата и членовете на семейството й имат израелски паспорти.

Замъкът на фамилията е на 40 км от Москва и е на шест етажа. Има лятна театрална сцена, киносалон, плувен басейн, къщи за прислугата, огромен прак с екзотични растения и дори малка обсерватория.

Преди години, според слухове, строежът е струвал на семейството 10 милиона евро. Замъкът е обзаведен със старинни мебели и е украсен богато с гоблени и картини.

Към момента внукът на Пугачова, Никита Пресняков, се грижи за замъка и е ангажиран с продажбата му.

Related Articles

Кметът на Свищов с книга за драматични моменти от историята на града

Описва пораженията от земетресението във Вранча през 1977 и отражението му върху архитектурата и хората Пораженията от опустошителното земетресение във Вранча върху архитектурата и развитието...

Реставрират хотел „Париж“- част от недвижимото културно наследство на София

Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде разрешение за строеж за реконструкция на сградата на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 30 и за реставрационно-консервационни...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ