21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Търси се купувач на имението на Алла Пугачова край Москва за 1 милиард рубли

Певицата Алла Пугачова, която през уикенда напусна Русия с еднопосочен билет, е обявила за продан замъка си в село Гряз. Цената – 1 милиард рубли, което е повече от 16 милиона долара. От 2006 г. певицата живее там със съпруга си Максим Галкин и най-малките си деца. Не е ясно дали замъкът се продава заедно със старинно обзавеждане, или певицата ще занесе нещо в Израел, за където е отпътувала, пише Star Hit. Певицата и членовете на семейството й имат израелски паспорти.

Замъкът на фамилията е на 40 км от Москва и е на шест етажа. Има лятна театрална сцена, киносалон, плувен басейн, къщи за прислугата, огромен прак с екзотични растения и дори малка обсерватория.

Преди години, според слухове, строежът е струвал на семейството 10 милиона евро. Замъкът е обзаведен със старинни мебели и е украсен богато с гоблени и картини.

Към момента внукът на Пугачова, Никита Пресняков, се грижи за замъка и е ангажиран с продажбата му.

Related Articles

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...

Как се произвежда енергия в дома показват на Празник на слънцето в кв. „Факултета“

Как всеки може да произвежда енергия в дома си показват на Празник на слънцето в софийския квартал „Факултета“. Фотоволтаичните системи за балкони и фасади...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ