15 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени в малките населени места

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени – такава тенденция забелязват брокери. Тя е факт в по-малки градове и населени места, където няма толкова мащабно ново строителство, както е в областните центрове.

Трендът на сделките показва, че младите семейства все повече предпочитат нискоетажно строителство, с по-малък брой апартаменти в съседство. Има интерес и към имоти на партерен етаж с малък двор.

Гараж или паркомясто са допълнителна екстра, която все повече купувачи изтъкват като условие, за да се реализира имотна сделка. Като последица от Ковид пандемията продължава интересът към къщи извън града. Най-търсени са парцели с размери около 500-600 кв. м. В близост до градове и по-големи селища. Цените варират в зависимост от региона, в който е теренът.

Related Articles

Статистика: Индустриалните общини първенци в създаването на нова заетост

Възстановяването на регионалните пазари на труда е неравномерно, като в над 2/3 от общините броят на наетите остава под рекордните нива от 2019 г....

Обсъждат концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово

На 23 февруари в Лом ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово. Срещата се организира...

Община Троян с 4 нови проекта

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ