9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени в малките населени места

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени – такава тенденция забелязват брокери. Тя е факт в по-малки градове и населени места, където няма толкова мащабно ново строителство, както е в областните центрове.

Трендът на сделките показва, че младите семейства все повече предпочитат нискоетажно строителство, с по-малък брой апартаменти в съседство. Има интерес и към имоти на партерен етаж с малък двор.

Гараж или паркомясто са допълнителна екстра, която все повече купувачи изтъкват като условие, за да се реализира имотна сделка. Като последица от Ковид пандемията продължава интересът към къщи извън града. Най-търсени са парцели с размери около 500-600 кв. м. В близост до градове и по-големи селища. Цените варират в зависимост от региона, в който е теренът.

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ