26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени в малките населени места

Тухлени и панелни апартаменти изравняват цени – такава тенденция забелязват брокери. Тя е факт в по-малки градове и населени места, където няма толкова мащабно ново строителство, както е в областните центрове.

Трендът на сделките показва, че младите семейства все повече предпочитат нискоетажно строителство, с по-малък брой апартаменти в съседство. Има интерес и към имоти на партерен етаж с малък двор.

Гараж или паркомясто са допълнителна екстра, която все повече купувачи изтъкват като условие, за да се реализира имотна сделка. Като последица от Ковид пандемията продължава интересът към къщи извън града. Най-търсени са парцели с размери около 500-600 кв. м. В близост до градове и по-големи селища. Цените варират в зависимост от региона, в който е теренът.

Related Articles

За 1.4 млн. лв.: Обновяват лекоатлетическата писта в Стара Загора

Ремонтът трябва да приключи на 30 юни 2025 г. Започна основният ремонт на лекоатлетическата писта на тренировъчния стадион „Берое“ в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра...

Нощ на индустрията в Стара Загора среща работодатели и младежи

Нощ на индустрията предстои в Стара Загора. Първото по рода си събитие цели да осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ