28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Технология в ръцете ти

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Mapei България почти от създаването на компанията. Повече от 10 години, той и екипът му от продуктови специалисти, предоставят решения на строителните обекти в България. Той познава продуктите в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на Mapei в България.

Иновациите са от изключително значение за ценностите на компанията, които тя се стреми да запази и предаде. Mapei превръща строителството от настоящето в технология от бъдещето. Доказателство за това са шестте иновативни технологични разработки от Mapei – Low Dust, Green Innovation, Fast Track, DropEffect, BioBlock, UltraLite Technology,

Технологията Low Dust е създадена с цел намаляване отделянето на прах при продукти на циментова основа. Това означава, че с Low Dust вдишаното количество прах при продукти, отделящи такъв, е сведено до минимум. Освен това, разработката на Mapei, прави работната среда по-приятна и чиста.

 

Технологията Green Innovation също има отношение към грижата за околната среда. Green Innovation е обещанието на Mapei за екологична устойчивост. Green Innovation е и дългогодишен ангажимент към околната среда, който отговорно сме поели.

 

Fast Track технологията е създадена, за да пести от вашето време. Заради характеристиките си, Fast Track намалява технологичната продължителност на работа. Продуктите, в които е включена разработката, предоставят бърза и лесна работа на обектите. Това означава по-малко време на изчакване – повече свършена работа.

 

Drop Effect е технология, която минимизира абсорбирането на вода при различни материали като камък, бетон, мазилки и др.

 

 

Bio Block е разработка, блокираща развитието на микро организми, мухъл и плесени. Технологията е приложима в помещения, които предполагат санитарна чистота. Bio Block се грижи за здравето на деца и възрастни, подходяща е дори за повърхности, изискващи обработката на храна.

 

Шестата технология UltraLite позволя производството на олекотени циментови лепила за плочки. Предлага идеално залепване на всички видове керамика, мозайка и естествен камък. Особено подходяща при монтаж на широкоформатни плочки.

 

Шестте ни иновативни технологии представляват бъдещето на строителната индустрия и нейното развитие. За нас е важно да посрещаме бъдещето, готови да предложим сигурни и креативни решения на нашите клиенти.

Мартин Стоянов и екипът му от продуктови специалисти предлагат решения на строителните обекти в България. Клиентите на Mapei могат да се обръщат с въпроси към тях за цялата ни продуктова гама.

Мартин Стоянов: 0879 959 560, e-mail: m.stoyanov@mapei.bg

инж. Мариaна Илиева: 0876457958, e-mail: m.ilieva@mapei.bg

инж. Николай Желязков: 0877090669, e-mail: n.zhelyazkov@mapei.bg

инж. Георги Маринов: 0879959097, e-mail: g.marinov@mapei.bg

Информация за всички продукти на Mapei може да намерите на сайта на Mapei България, както и във Facebook страницата на компанията.

И не забравяйте – с Mapei държите технология в ръцете си!

www.mapei.com

 

Related Articles

Проект “Шарена фабрика” съживява стари сгради в Голяма Желязна

Запустялото училище в троянското село става международен образователен център Старото училище в село Голяма Желязна в община Троян отваря отново врати за един ден на...

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ