34 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

С юбилейна конференция НСНИ отбелязва 30 години от създаването си

През 2022 г. браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) чества 30 години от своето създаване. Сдружението обединява близо 300 водещи агенции за недвижими имоти в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната

активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти. Национално сдружение Недвижими имоти се стреми към регулация на бранша и регламентиране на професията „брокер на недвижими имоти”, въведе в България Европейския стандарт за услуги, предоставяни от брокери на недвижими имоти, БДС EN 15 733 и работи активно за професионалното обучение и квалификация на агентите за недвижими имоти. НСНИ е партньор на утвърдени наши университети и дава възможност на амбициозни млади специалисти да навлязат в индустрията.

Тържественото честване на 30-та годишнина на НСНИ ще се състои на 24 юни 2022 г.. Тогава ще се проведе Международна конференция – в Гранд Хотел „Милениум“, зала „Шекспир“, гр.София.

В КОНФЕРЕНТНАТА ЧАСТ на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВАНЕ ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

Като официални гости са поканени да присъстват представители на държавни и обществени институции, министерства, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, ФИАБЦИ-България, CEPI, банки, медии и др.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на агенции за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, представители на УС на НСНИ, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

Related Articles

Ремонтът на Дунав мост върви по план

В ход е планираният ремонт на Дунав мост. Както бяха направени предварителните разчети за месеца строителните работи се изпълняват без спиране на движението, а...

Пловдив: Откриват алея на името на Милчо Левиев

На официално събитие на 11 юли, в 11 часа ще бъде открита алея на името на големия български и световен музикант Милчо Левиев. Именуването...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ