5 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

С юбилейна конференция НСНИ отбелязва 30 години от създаването си

През 2022 г. браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) чества 30 години от своето създаване. Сдружението обединява близо 300 водещи агенции за недвижими имоти в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната

активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти. Национално сдружение Недвижими имоти се стреми към регулация на бранша и регламентиране на професията „брокер на недвижими имоти”, въведе в България Европейския стандарт за услуги, предоставяни от брокери на недвижими имоти, БДС EN 15 733 и работи активно за професионалното обучение и квалификация на агентите за недвижими имоти. НСНИ е партньор на утвърдени наши университети и дава възможност на амбициозни млади специалисти да навлязат в индустрията.

Тържественото честване на 30-та годишнина на НСНИ ще се състои на 24 юни 2022 г.. Тогава ще се проведе Международна конференция – в Гранд Хотел „Милениум“, зала „Шекспир“, гр.София.

В КОНФЕРЕНТНАТА ЧАСТ на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВАНЕ ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

Като официални гости са поканени да присъстват представители на държавни и обществени институции, министерства, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, ФИАБЦИ-България, CEPI, банки, медии и др.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на агенции за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, представители на УС на НСНИ, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

Related Articles

Отпускат още 400 000 лв. за ремонт на Рилския манастир

Със свое постановление правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерство на културата за 2023 г. в размер на 400 000 лв. за финансова...

Конференция: „Технологии и услуги за управление на водите в България“

На 5 декември (вторник) 2023 г. от 9:00 до 16:30 ч. в Гранд Хотел София, зала София, ул. Гурко 1, ще се проведе конференция...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ