28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

С обществена поръчка търсят строител на детски кътове в новия парк на с. Труд

Община „Марица“ обяви обществена поръчка за „Изграждане на детски площадки, ел.инсталация с алейно осветление, автоматизирана подземна напоителна система и помпено-хидрофорна шахта“.

Прогнозната стойност на поръчката е 100 000 лв. без ДДС, а оферти се приемат до 1 ноември. С тези средства ще бъдат изградени детски площадки в новия парк в пловдивското село Труд. Работата по него започна през месец май на терен от близо 10 дка.

Дейностите по реализация на инвестиционния проект се извършват на два етапа. Първият е свързан с изграждане на алейна мрежа, площадки за отдих и релакс, тротоари и паркинги.

Вторият – включва строеж на спортен сектор, детски площадки, естрада, озеленяване и обзавеждане. Вторият етап се осъществява на два подетапа, като настоящата обществена поръчка е свързана с първия подетап от втория етап. С нея ще се изградят съоръжения подходящи за деца от 0 до 3 години и от 3 до 12 години. Ще има пързалка, люлка тип „Махало“, къща за игра, клатушка, съоръжение за катерене, люлка тип „Везна“, въртележка и пейки.

Related Articles

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ