24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

С обществена поръчка търсят строител на детски кътове в новия парк на с. Труд

Община „Марица“ обяви обществена поръчка за „Изграждане на детски площадки, ел.инсталация с алейно осветление, автоматизирана подземна напоителна система и помпено-хидрофорна шахта“.

Прогнозната стойност на поръчката е 100 000 лв. без ДДС, а оферти се приемат до 1 ноември. С тези средства ще бъдат изградени детски площадки в новия парк в пловдивското село Труд. Работата по него започна през месец май на терен от близо 10 дка.

Дейностите по реализация на инвестиционния проект се извършват на два етапа. Първият е свързан с изграждане на алейна мрежа, площадки за отдих и релакс, тротоари и паркинги.

Вторият – включва строеж на спортен сектор, детски площадки, естрада, озеленяване и обзавеждане. Вторият етап се осъществява на два подетапа, като настоящата обществена поръчка е свързана с първия подетап от втория етап. С нея ще се изградят съоръжения подходящи за деца от 0 до 3 години и от 3 до 12 години. Ще има пързалка, люлка тип „Махало“, къща за игра, клатушка, съоръжение за катерене, люлка тип „Везна“, въртележка и пейки.

Related Articles

Уличното осветление в Стара Загора ще харчи с 30% по-малко еленергия

Община Стара Загора бе одобрена по процедурата „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“ с проект в размер на 1 млн. и 960...

След години протести: Ремонтът на пътя в селата край ТЕЦ „Марица Изток“ е в ход

След години на протести на местните жители основният ремонт на пътя на селата край ТЕЦ "Марица Изток" в община Гълъбово е вече в ход. Ремонтът...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ