34 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

С конкурс: Община Пловдив търси инженери

Община Пловдив търси попълнения в кадровия си състав. За целта е обявила конкурс за инженери в дирекция „Строителство и инвестиции“. Вакантните позиции за тези специалисти са две.

Първата е за пътен инженер – старши експерт. Изискването към кандидатите за длъжността е да имат диплома, която е за завършено висше образование в някоя от специалностите в сферата на транспортното строителство. Другото изискване е да имат минимум една година стаж.

Втората позиция е за строителен инженер – отново главен експерт в община Пловдив. Кандидатите също трябва да имат висше образование и поне 2 години стаж по специалността. Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е подбор по документи. Тези кандидати, които преминат успешно началният етап ще бъдат поканени на интервю, уточняват от администрацията в Пловдив.

Related Articles

Ремонтът на Дунав мост върви по план

В ход е планираният ремонт на Дунав мост. Както бяха направени предварителните разчети за месеца строителните работи се изпълняват без спиране на движението, а...

Скоро: 18 нови трамвая ще возят пътниците в София

Столичната община обяви търг за нови трамваи. Мотрисите ще обслужват линиите 20 и 22 и ще бъдат с всички удобства за пътниците - климатик,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ