13 C
Пловдив
неделя, април 21, 2024

С конкурс: Община Пловдив търси инженери

Община Пловдив търси попълнения в кадровия си състав. За целта е обявила конкурс за инженери в дирекция „Строителство и инвестиции“. Вакантните позиции за тези специалисти са две.

Първата е за пътен инженер – старши експерт. Изискването към кандидатите за длъжността е да имат диплома, която е за завършено висше образование в някоя от специалностите в сферата на транспортното строителство. Другото изискване е да имат минимум една година стаж.

Втората позиция е за строителен инженер – отново главен експерт в община Пловдив. Кандидатите също трябва да имат висше образование и поне 2 години стаж по специалността. Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е подбор по документи. Тези кандидати, които преминат успешно началният етап ще бъдат поканени на интервю, уточняват от администрацията в Пловдив.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ