4 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

С конкурс: Община Пловдив търси инженери

Община Пловдив търси попълнения в кадровия си състав. За целта е обявила конкурс за инженери в дирекция „Строителство и инвестиции“. Вакантните позиции за тези специалисти са две.

Първата е за пътен инженер – старши експерт. Изискването към кандидатите за длъжността е да имат диплома, която е за завършено висше образование в някоя от специалностите в сферата на транспортното строителство. Другото изискване е да имат минимум една година стаж.

Втората позиция е за строителен инженер – отново главен експерт в община Пловдив. Кандидатите също трябва да имат висше образование и поне 2 години стаж по специалността. Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е подбор по документи. Тези кандидати, които преминат успешно началният етап ще бъдат поканени на интервю, уточняват от администрацията в Пловдив.

Related Articles

60 нови електробуса се включват в транспортната схема на Варна

60 нови електрически автобуса ще се включат в обслужването на линиите по обществения градски транспорт във Варна. Заедно с автобусите са доставени и 60...

АПИ прекрати договора на фирмата, поддържаща пътища в Бургаска област

Областното пътно управление поема аварийно дейността до избора на нов изпълнител Агенция "Пътна инфраструктура" прекрати договора с дружеството "БГ НОВА", поддържащо републиканските пътища в област...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ