12 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

Строят нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора

Напредва строителството на нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора. Планирано е новата сграда да е с площ 140 кв. м, в която да са обособени лекарски кабинети и манипулационна. Ще има зона за посетители и зона за персонал.

Предвидени са още паркинг зона и покрита платформа за линейки, прилежащи към терена. Новият център се изгражда по Проект на Министерство на здравеопазването за подкрепа на Спешната помощ по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Междувременно в Нова Загора продължават и планираните текущи ремонтни дейности, сред които е и асфалтиране на ул. „Кузман Стойков”. Извършва се и подмяна на водопроводи в ремонтираните участъци, поставят се също нови павета и бордюри на тротоарите.

Related Articles

Започва безплатното саниране в Свищов

В Свищов сключиха първите 13 договора за безплатно саниране на частни жилищни сгради. Това е под 2% от одобрените на първия етап 756 блока...

Изграждат пречиствателна станция в Свиленград

В Свиленград предстои изграждането на пречиствателна станция за питейна вода. На редовно заседание Общинският съвет гласува единодушно предложението на кмета арх. Анастас Карчев да...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ