11 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Строят нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора

Напредва строителството на нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора. Планирано е новата сграда да е с площ 140 кв. м, в която да са обособени лекарски кабинети и манипулационна. Ще има зона за посетители и зона за персонал.

Предвидени са още паркинг зона и покрита платформа за линейки, прилежащи към терена. Новият център се изгражда по Проект на Министерство на здравеопазването за подкрепа на Спешната помощ по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Междувременно в Нова Загора продължават и планираните текущи ремонтни дейности, сред които е и асфалтиране на ул. „Кузман Стойков”. Извършва се и подмяна на водопроводи в ремонтираните участъци, поставят се също нови павета и бордюри на тротоарите.

Related Articles

Пловдив е лидер по брой търговски паркове

11 нови Retail зони са открити в България през 2023 г. Търговските паркове продължават динамичното си развитие. Статистиката сочи, че през 2023 г. са открити...

Информационни дни по поканите за достъпна архитектурна среда на АХУ

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира информационни събития за кандидатите по програмите за изграждане на достъпна среда, осигуряване на средства за заетост, рехабилитация...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ