27 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

Строят нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора

Напредва строителството на нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора. Планирано е новата сграда да е с площ 140 кв. м, в която да са обособени лекарски кабинети и манипулационна. Ще има зона за посетители и зона за персонал.

Предвидени са още паркинг зона и покрита платформа за линейки, прилежащи към терена. Новият център се изгражда по Проект на Министерство на здравеопазването за подкрепа на Спешната помощ по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Междувременно в Нова Загора продължават и планираните текущи ремонтни дейности, сред които е и асфалтиране на ул. „Кузман Стойков”. Извършва се и подмяна на водопроводи в ремонтираните участъци, поставят се също нови павета и бордюри на тротоарите.

Related Articles

Започва рехабилитация на пътя Поленица – Джигурово

Един от натоварените пътни участъци в Община Сандански, основна транспортна връзка между селата Поленица и Джигурово, ще бъде цялостно ремонтиран и рехабилитиран. Проектът получи...

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ