34 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Строят нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора

Напредва строителството на нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора. Планирано е новата сграда да е с площ 140 кв. м, в която да са обособени лекарски кабинети и манипулационна. Ще има зона за посетители и зона за персонал.

Предвидени са още паркинг зона и покрита платформа за линейки, прилежащи към терена. Новият център се изгражда по Проект на Министерство на здравеопазването за подкрепа на Спешната помощ по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Междувременно в Нова Загора продължават и планираните текущи ремонтни дейности, сред които е и асфалтиране на ул. „Кузман Стойков”. Извършва се и подмяна на водопроводи в ремонтираните участъци, поставят се също нови павета и бордюри на тротоарите.

Related Articles

Започва рехабилитацията на тротоарите около спирките на „Златни пясъци“

Община Варна започва рехабилитация на тротоарните настилки около спирките на градския транспорт, които обслужват КК „Златни пясъци“, информират от администрацията. Очаква се ремонтните екипи...

Проучване на Европейската градска инициатива

От какво се нуждаят градовете, е въпросът на Европейската градска инициатива (EUI) в ново проучване за предизвикателствата в големите населени места. Планирано за провеждане...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ