15 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

Строителното изложение BAU 2021 ще се проведе в хибридна форма

Предстоящото международно строително изложение BAU 2021 ще се проведе изцяло във виртуален вид от 13 до 15 януари 2021 г. Новото решение за хибриден формат дава на всички участници възможно най-добрия начин за планиране в настоящата ситуация.

BAU 2021 ще изглежда съвсем различно в сравнение с предишните години. В допълнение към компактното изложбено пространство, хибридният формат включва допълнително цифрово предложение за изложители и посетители, които не могат да пътуват до Мюнхен поради рестрикции и карантини.

Дигиталната част на събитието ще съдържа пряко предаване и видеозаписи на разговори и дискусии от форумите, достъпни за глобалната аудитория. Компаниите също ще имат възможност да представят своите продукти в собствени онлайн сесии. За връзка и обсъждане на теми с изложителите и между посетителите, хибридният формат ще предложи виртуални мрежови модули. Обмисля се също и интегрирането на традиционните информационни разговори в хибриден формат.

Подробностите за новия формат и информацията за възможностите за участие на изложители и посетители са достъпни онлайн на bau-muenchen.com. Изложителите, които са се отказали поради коронавируса, могат да преразгледат своето участие, независимо под каква форма, при новите условия.

Организаторите на международния строителен форум вече подготвят и BAU 2023 с надеждата изложението да се завърне отново, както обикновено. От Messe München са уверени в това, тъй като почти всички редовни изложители, дистанцирали се през 2021 г. поради пандемията от коронавирус, вече са потвърдили своето участие и за бъдещото събитие през януари 2023 г.

Related Articles

Реставрират Форумите Юг и Изток с пари от проекта „По пътя на Античността“

Финансирането е след одобрена концепция за общ туристически маршрут на Пловдив, Стара Загора и Хисаря Пловдив, Стара Загора и Хисаря ще създадат съвместен мащабен туристически...

Ремонтират спирки в столичния район „Студентски“

До 1 март трябва да приключи ремонтът на спирките на градския транспорт в столичния район „Студентски“. Дейностите са част от договора за поддръжка на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ