8 C
Пловдив
понеделник, април 22, 2024

Стартира 22-рото издание на Архитектурно-строителната седмица

На 30 март стартира 22-рото издание на международното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица. Форумът ще се проведе в Интер Експо Център – София и ще продължи до 2 април.

В рамките на четири дни събитието ще събере на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти.

Архитектурно-строителната седмица предоставя възможности за осъществяване на бизнес контакти, делови преговори и дискусии за новостите при продуктите, машините и технологиите в архитектурно-строителния сектор. Тази година изложението ще се разположи на закрити площи от 8000 кв. м.

За първи път Асоциацията на търговците на едрогабаритна техника (АТЕСТ) ще представи строителна механизация на открити площи от над 6000 кв. м. Друга новост е специализираното изложение за мебели, интериор и обзавеждане ЕКСПОМЕБЕЛ, което ще се проведе на площ от 3000 кв. м. Допълнителен акцент тази година е и инвестирането, кредитирането и застраховането в сектора на строителството.

На изложението ще бъдат показани нови материали, машини, технологични решения и услуги на над 200 фирми от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и др.

Четирите дни на форума ще бъдат изпълнени и с богата съпътстваща програма. Предвидени са семинари, презентации на фирми изложители, дискусии и кръгли маси на представителните браншови организации.

Related Articles

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ