16 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Стартира строителството на „Ритейл парк Перник“

Започна изграждането на „Ритейл парк Перник“, информират от администрацията в града. Инвеститор е „Видеолукс Холдинг“, възложител – „Бараж констръкшън“ ООД, а Pipe System изпълнява ВиК мрежите и АПГИ инсталацията на проекта.

Проектът е на площ от 75 дка – на голямата детелина за центъра на града. Над 20 хил. кв.м са за първия за града магазин Praktiker. Ще има също хранителен магазин, търговски обекти за облекла, дрехи и дрогерии. Планирано зоната да има седем входа/изхода в различни посоки – към София, Перник, Кюстендил и други.

Срокът за откриването е март 2023 г. В края на септември тази година пък предстои откриване на друг подобен обект – ритейл парк Pernik Plaza.

Снимка: Pipe System

Related Articles

Пилотно: Велико Търново стартира проект за всеобхватно управление на битовите отпадъци

Град Дебелец ще е първият в България с новата система Пилотен проект за цялостно и всеобхватно управление на битовите отпадъци стартира Община Велико Търново заедно...

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ