Седми национален симпозиум по стоманени, дървени и комбинирани конструкции организира УАСГ

0

Строителният факултет на УАСГ организира Седми национален симпозиум по стоманени, дървени и комбинирани конструкции. Той ще се проведе на 18 юни 2021 г. в гр. София. Основните тематични направления на симпозиума са: теоретични и експериментални изследвания в областта на стоманените, дървените и комбинираните конструкции; практически реализации и постижения в проектирането и изграждането на стоманени, дървени и комбинирани конструкции; фасаден инженеринг.

Домакин на събитието е форумът „Джон Атанасов“, разположен в София Тех Парк. Основната цел на организаторите е симпозиумът да се превърне в национален форум за обмен на знания, споделяне на професионален опит и създаване на професионален опит в областта на изследванията, проектирането и изграждането на стоманени, дървени и комбинирани конструкции

Събитието ще бъде напълно безплатно за гости и автори на научни доклади. Предвид ограничените места се изисква задължителна регистрация. Попълнените формуляри ще се приемат на имейл [email protected] до 15.04.2021г. или до изчерпване на местата.

Заради епидемичната обстановка в страната са възможни промени, за които желаещите да участват ще бъдат уведомени своевременно.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си