28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Сдружение прави онлайн национална карта за класни стаи на открито

Сдружение „Безопасни детски площадки“ търси класни стаи на открито към училища, детски градини, публични пространства, за да ги включи в първата за България карта на тези пространства. Организацията работи по проект „София учи на открито“, финансиран от Столична община – Програма „Европа“ 2021, в партньорство с район „Подуяне“.

Ще бъде направено първото в България проучване на добрите практики за използване на класни стаи на открито, като те ще бъдат споделени на специално създадена онлайн платформа. Ще бъде създадена и карта на тези споделени пространства за учене в България, която ще обхваща София област и локации от цялата страна. В онлайн календар, училищата ще могат да представят събития, които организират на тези места.

Експерти, директори на училища, педагози и родители могат да номинират класна стая на открито или да заявят желание за споделяне на опит. Срокът е до 11 март 2022 г. чрез попълване на формуляр.

Линк към анкетата: https://bit.ly/3BwWvbU

Related Articles

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...

„Европейска нощ на учените“ в УАСГ

За поредна година Хидротехнически факултет на УАСГ се включва в „Европейска нощ на учените“ по проект SEARCH. Висшето учебно заведение ще отвори вратите си...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ