16 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Световни премиери и нови транспортни концепции на TRUCK EXPO 2020

От началото на ХХ в. до днес транспортирането с камиони е основен начин за придвижване на стоки и товари. Гъвкавостта на този вид транспорт осигурява развитие и просперитет, които рядко свързваме с товарните превозни средства.

Има едно място в България, където всички сверяват часовниците си в този сектор – международното TRUCK EXPO, организирано от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представител в България.

Тази година изложението ще събере в Пловдив най-новото от автомобилите с инвестиционно предназначение за 2020-та – от тежкотоварните до лекотоварните от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка. Всички ще бъдат от 11-ти до 13-ти юни на територията на Международния панаир. Участници, партньори и гости на изложението ще станат свидетели на световни премиери, най-новите разработки и транспортни концепции, изложби на откритите площи, тест драйв зона, електрическо зареждане на място, VR преживявания, както и на TRUCK TUNING SHOW.

Related Articles

Приключва строежът на анаеробната инсталация за преработка на отпадъци в Бургас

Изграждането на анаеробната инсталация за преработка на разделно събрани биоразградими отпадъци в Бургас е на финален етап. Това съобщи кметът Димитър Николов, който провери...

В Браниполе се радват на своя Японска градина

Нов парк с японска градина откриха в с. Браниполе край Пловдив. Визията на зоната е тотално променена, като неизползваемото и пустеещо някога място е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ