22 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Рьофикс с атрактивна промоция до 29 октомври

RÖFIX ви предлага завършваща силиконова мазилка с премиум качество и на топ цена! Специална оферта: всяка втора бака RÖFIX Silikonharzputz Premium е подарък! Срок на промоцията – до 29 октомври.

Предлаганите на пазара завършващи покрития са разнообразни и като видове, и като свойства и предимства. Едно е сигурно – фасадата на дома ви трябва да е добре защитена от капризите на времето. Затова на първо място фасадната система трябва да е доказано качествена и с гаранция, положена от специалисти според изискванията на производителя и да се обърне специално внимание на завършващата мазилка.

Представяме на вашето внимание силиконовата завършваща мазилка RÖFIX Silikonharzputz Premium – една истинска Премиум мазилка за постигане на Премиум защита!

Защо RÖFIX ви препоръчва силиконова завършваща мазилка за своите Премиум фасади?

Силиконовите мазилки са дишащи, еластични, хидрофобни и самопочистващи се!

Способността на мазилката “да диша” е важна, защото това означава, че ако влагата някога успее да премине през мазилката, тя ще може да излезе отново и да се изпари. Ако вашата мазилка не е дишаща, влагата ще остане зад нея и ще повредите стените. В следствие на топлинните разширения през лятото и през зимата сградите на практика се движат – свиват се или се раздуват. Това може да доведе до напукване на мазилката. Напукването не е обезпокоително само поради естетически причини, тъй като пукнатините ще създадат път за проникване на влага, която да компрометира фасадната система. Веднъж попаднала там, влагата може да проникне по-дълбоко и да предизвика по-нататъшно напукване. Гъвкавостта, която предлага силиконовата мазилка, означава, че тя е много устойчива на напукване, повече от която и да е друга мазилка и ще издържи с течение на времето.

Както вече описахме по-горе, проникването на влага през мазилката може да причини сериозни проблеми и щети, но за щастие силиконовата мазилка е изключително водоустойчива. Това води до задържане на водата на повърхността ѝ, а след като тя се оттече, ще отнеме натрупаната мръсотия със себе си. Така цялата фасада се самопочиства!

Предимствата на Премиум силиконовата мазилка:

с повишено съдържание на силиконова смола;

може да се полага върху всякакви минерални и органични повърхности;

паропропусклива мазилка с позитивен ефект върху здравословния климат в дома;

особено подходяща за фасадни енергийноефективни системи;

дълготрайна и устойчива;

силно водоотблъскваща;

значително намалява риска от образуване на алги, плесени и мухъл по фасадата;

лесна за обработка и употреба – готов продукт в кофа;

устойчива на атмосферни влияния, на химически и механични повреди и на силни валежи – не се отмива;

–  подходяща за оцветяване;

– за фасада с устойчиви цветове.

  Източник: РЬОФИКС ЕООД

Related Articles

Започва авариен ремонт на поликлиниката в Свищов

Неотложен авариен ремонт и хидроизолация ще бъдат извършени на северната част на покрива на поликлиниката в Свищов. Спешните дейности се налагат поради установен теч,...

Търси се решение за спасяване на Боянското блато

Идеята е естествена влажна зона да се обособи като градски парк Гражданската група в защита на Боянското блато заедно с екип от МОСВ обсъждат мерки...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ