26 C
Пловдив
вторник, юни 18, 2024

РК на КАБ- София област подготвя изложба с дипломни проекти за 2022 г.

Регионалната колегия на КАБ – София област стартира подготовката на електронна изложба на дипломни проекти на архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти, завършили успешно през зимната дипломна сесия на 2022 г.

Желаещите да представят проектите си трябва да изпратят на office@kab-so.com своето име, името на дипломния си ръководител, специалност, университет, година на завършване, кратко описание на своята концепция, както и до 20 броя jpg файлове с максимален размер на един файл 2МВ, максимална резолюция 3000 пиксела, RGB. Едно от изображенията да бъде определено за заглавно.

Проектите могат да бъдат изпращани до 10 април 2022 г., след което ще бъде направена селекция. Резултати от класиране на проектите ще бъдат обявени на 18 април 2022 г.

Наградите са:

Първа награда: Грамота и парична награда в размер на 500лв.;

Втора награда: Грамота и парична награда в размер на 300лв.;

Трета награда: Грамота и парична награда в размер на 200лв.

Класирането ще бъде определено от жури в състав:

арх. Константин Пеев;

арх. Борислав Владимиров;

арх. Десислава Димитрова.

 

Related Articles

Изграждат съвременен младежки център в Пещера

В Пещера започна строителството на Младежки център. Целта е да се създаде модерна и достъпна инфраструктура, отговаряща на нуждите и интересите на младите хора...

Габрово се включва в международен проект за зелени инвестиции

Община Габрово ще подобри капацитета си за въвеждане на зелени инвестиции в градското развитие чрез участие в партньорски международен проект по Програма „Интеррег“. Той...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ