23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Ритуален дом за 600 гости строят в Тервел

Ритуален дом за до 600 гости започва да строи община Тервел. Домът за сватбени тържества ще бъде в село Зърнево. Кметската управа вече обяви поръчка за проектирането и строителството на сградата.

Една от фасадите на ритуалния дом трябва изцяло да е остъклена, прозорци и врати да се отварят с плъзгане, така че да се осигурява естествена вентилация и пространството за тържествата. Проектантите трябва да предвидят в центъра на залата подиум за младоженците, дансинг от около 150 квадратни метра, а подовата настилка да е тактилна.

В ритуалния дом ще има още съблекалня и гримьорна за десетина души. В дворното пространство трябва да е предвидена барбекю зона, а целият обект е задължително да е проектиран с достъпна архитектурна среда.

Оферти за кандидатстване по поръчката се приемат до 30 март.

 

 

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

Пет музея във Варна вече са достъпни за хората с увреждания

Пет отдела на Регионалния исторически музей във Варна - Етнографският музей, Природонаучният музей, музей „Нова история на Варна“, Музеят на Възраждането и Аладжа манастир,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ