20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Ритуален дом за 600 гости строят в Тервел

Ритуален дом за до 600 гости започва да строи община Тервел. Домът за сватбени тържества ще бъде в село Зърнево. Кметската управа вече обяви поръчка за проектирането и строителството на сградата.

Една от фасадите на ритуалния дом трябва изцяло да е остъклена, прозорци и врати да се отварят с плъзгане, така че да се осигурява естествена вентилация и пространството за тържествата. Проектантите трябва да предвидят в центъра на залата подиум за младоженците, дансинг от около 150 квадратни метра, а подовата настилка да е тактилна.

В ритуалния дом ще има още съблекалня и гримьорна за десетина души. В дворното пространство трябва да е предвидена барбекю зона, а целият обект е задължително да е проектиран с достъпна архитектурна среда.

Оферти за кандидатстване по поръчката се приемат до 30 март.

 

 

Related Articles

Международната пътна федерация избра Пловдивския панаир за свое събитие

Международната пътна федерация Европа и Централна Азия избра Пловдивския панаир за провеждане на своя регионален конгрес. Това е най-мащабното и елитно събитие за годината...

Над 400 делегати участваха в 23-то общо събрание на КАБ

Реформиране на законодателството в архитектурно-строителния сектор, стартиране на продължаващо обучение, дигитализация на КАБ, създаване на комисия „антидъмпинг“, организиране на Венецианско архитектурно биенале 2025. Това...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ