9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Ремонт затваря движението от бул. „Ботевградско шосе“ към Околовръстен път

Създава се организация на движението по пътните връзки в столичния район Подуяне на Околовръстен път заради предстоящ ремонт, съобщиха от Столичната община.

До 04.10.2021 г. е забранено влизането на пътни превозни средства по североизточните пътни връзки от бул. „Ботевградско шосе“ към Околовръстен път в посока Калотина и от Околовръстен път към бул. „Ботевградско шосе“ в посока София. Организацията се въвежда заради ремонт на Околовръстния път.

За същия период от време се променя маршрутът на автобусна линия № 14 само в посока автостанция „Изток“, както следва: от гара Искър по маршрута до пътен възел бул. „Ботевградско шосе – Околовръстен път, след югоизточната пътна връзка направо по Околовръстен път, обръщане посоката на движение преди пътен възел Софийски Околовръстен път – ул. „Челопешко шосе“. Движението продължава по Околовръстен път в посока бул. „Ботевградско шосе“, надясно по бул. „Ботевградско шосе“ и по маршрута.

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ