14 C
Пловдив
понеделник, май 20, 2024

Работилница за градски мебели организират в Габрово

От 18 до 26 юни образователната платформа Know-How Show-How чака участници за творческа работилница за изграждане на градска мебел в квартал „Шести участък“ в Габрово. Събитието е както с практически, така и с образователна насоченост. Водещи са специалисти в областта на изкуството и дизайна. Те ще приложат подходи за интердисциплинарно учене, мислене и правене. Участието е безплатно, а дневната ангажираност ще бъде от 10:00 до 16:00 часа. В последния ден на работилницата ще бъдат публично представени изработените изделия и постигнатите практически резултати.

Програмата е подходяща за професионалисти, студенти и ученици от сферата на дизайна и близки до него практики, както и за всеки, който има желание да развие своя творчески потенциал. Професионален опит не е необходим и може да се включи всеки с навършени 16 години.

Работилницата е част от инициативата „10 дни култура в „Шести участък“ на Община Габрово и „Студио Комплект“ – София по проект „Креативни индустрии за нови градски икономики в Дунавския регион“.

Related Articles

Община Свищов стартира пилотен проект за управление на отпадъците

В община Свищов стартира пилотен проект за управление на отпадъците. Проектът се реализира във връзка с влизането в сила от 1 януари 2025 г....

На 17 май: Започва ремонт на участък от Дюлинския проход

Програмата на АПИ предвижда рехабилитация на 65 км от пътя На 17 май започва основният ремонт на 34,1 км от път III-906 през Дюлинския проход....

Русе ще има нов парк

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ