16 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Пускат отново автобуси до Витоша

От 1 юни се възстановяват автобусните линии до Витоша, информират от столичната администрация. Това са автобусите № 63 и № 66 и те ще са с намаление на интервалите им на движение. Предложението е било обсъдено в комисията по транспорт и внесено за гласуване на Столичния общински съвет.

До Златните мостове ще бъде пуснат допълнителен курс в обедните часове през делничните дни, а също така те вече ще се движат по-начесто и през уикенда.

До Морените за първа година и в работните дни, рейсовете ще имат три курса, а в събота и неделя те също ще са с намалени интервали.

За тази цел се пренасочват двата автобуса от линия 166 към линии № 63 и № 66. Двете линии ще работят с новото разписание от 1 юни до 31 октомври, а линия №66 ще се движи и в работните дни от 1 юни до 15 септември.

Related Articles

Пет музея във Варна вече са достъпни за хората с увреждания

Пет отдела на Регионалния исторически музей във Варна - Етнографският музей, Природонаучният музей, музей „Нова история на Варна“, Музеят на Възраждането и Аладжа манастир,...

Изграждат пречиствателна станция в Стрелча

Започна изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ в местността „Мечкерец“ в землището на град Стрелча. Мащабният проект е на стойност 4 936 020,31...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ