17 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Пускат календар с локации за игра и спорт в България 2022

Календар „Вдъхновяващи места за игра и спорт за деца в България 2022“ е подготвила организацията „Безопасни детски площадки“. Той цели да покаже добрия пример в планирането, изграждането и поддържането на градската среда. Велоекопаркове стрийт фитнеси, класни стаи на открито, архитектурни паметници и съживени пространства са част от локациите, намерили място в календара.

Той дава възможност да се откриват нови интересни места за забавления със семейството, да се опознаят различни региони на страната. Къде малчуганите от 0 до 100 г. могат да играят в София, Пловдив, Стамболийски, Бургас, Димитровград и други става ясно от изданието.

Със средствата от продажбата на календара ще се финансират доброволчески акции, ремонти и обновяване на нови места за игра и спорт, уточняват от организацията.

 

Related Articles

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ