19 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Пускат календар с локации за игра и спорт в България 2022

Календар „Вдъхновяващи места за игра и спорт за деца в България 2022“ е подготвила организацията „Безопасни детски площадки“. Той цели да покаже добрия пример в планирането, изграждането и поддържането на градската среда. Велоекопаркове стрийт фитнеси, класни стаи на открито, архитектурни паметници и съживени пространства са част от локациите, намерили място в календара.

Той дава възможност да се откриват нови интересни места за забавления със семейството, да се опознаят различни региони на страната. Къде малчуганите от 0 до 100 г. могат да играят в София, Пловдив, Стамболийски, Бургас, Димитровград и други става ясно от изданието.

Със средствата от продажбата на календара ще се финансират доброволчески акции, ремонти и обновяване на нови места за игра и спорт, уточняват от организацията.

 

Related Articles

Пилотно: Велико Търново стартира проект за всеобхватно управление на битовите отпадъци

Град Дебелец ще е първият в България с новата система Пилотен проект за цялостно и всеобхватно управление на битовите отпадъци стартира Община Велико Търново заедно...

На форум: Експерти дискутират бъдещето на световното културно наследство

Конфиндустрия България и Посолството на Италия в България, в сътрудничество с Италианския културен институт, Камарата на архитектите в България, Камарата на строителите в България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ