12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Пускат календар с локации за игра и спорт в България 2022

Календар „Вдъхновяващи места за игра и спорт за деца в България 2022“ е подготвила организацията „Безопасни детски площадки“. Той цели да покаже добрия пример в планирането, изграждането и поддържането на градската среда. Велоекопаркове стрийт фитнеси, класни стаи на открито, архитектурни паметници и съживени пространства са част от локациите, намерили място в календара.

Той дава възможност да се откриват нови интересни места за забавления със семейството, да се опознаят различни региони на страната. Къде малчуганите от 0 до 100 г. могат да играят в София, Пловдив, Стамболийски, Бургас, Димитровград и други става ясно от изданието.

Със средствата от продажбата на календара ще се финансират доброволчески акции, ремонти и обновяване на нови места за игра и спорт, уточняват от организацията.

 

Related Articles

Кв. „Изток“ ще е първият в столицата с изцяло ремонтирани тротоари

Започна строителният сезон в почти всички райони в София. Текат ремонти и възстановителни дейности по голяма част от инфраструктурата. В момента освен обновяване на...

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ