36 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Пускат календар с локации за игра и спорт в България 2022

Календар „Вдъхновяващи места за игра и спорт за деца в България 2022“ е подготвила организацията „Безопасни детски площадки“. Той цели да покаже добрия пример в планирането, изграждането и поддържането на градската среда. Велоекопаркове стрийт фитнеси, класни стаи на открито, архитектурни паметници и съживени пространства са част от локациите, намерили място в календара.

Той дава възможност да се откриват нови интересни места за забавления със семейството, да се опознаят различни региони на страната. Къде малчуганите от 0 до 100 г. могат да играят в София, Пловдив, Стамболийски, Бургас, Димитровград и други става ясно от изданието.

Със средствата от продажбата на календара ще се финансират доброволчески акции, ремонти и обновяване на нови места за игра и спорт, уточняват от организацията.

 

Related Articles

Легла от картон и без климатици: Олимпийското село в Париж ще бъде „най-зеленото“

Самите сгради ще бъдат рециклирани след края на игрите Домакините и организаторите на Олимпийските игри в Париж анонсираха, че това ще бъдат „най-зелените и устойчиви...

Скоро: 18 нови трамвая ще возят пътниците в София

Столичната община обяви търг за нови трамваи. Мотрисите ще обслужват линиите 20 и 22 и ще бъдат с всички удобства за пътниците - климатик,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ