23 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Пускат ежедневни полети между София и Бургас

Стартират всекидневни самолетни полети между София и Бургас. Те ще се изпълняват от националния превозвач „България Еър“. Първият полет по линията ще бъде изпълнен на 18 юни.

Въздушната връзка между столицата и Бургас ще се осъществяват всеки ден, а билети вече могат да бъдат резервирани и закупени както онлайн, така и в офисите на авиокомпанията в страната, както и през агентската мрежа.

През пролетта „България Еър“ стартира редовни полети и по редица нови директни линии, сред които са гръцките дестинации Солун, островите Крит, Корфу и Родос. В началото на май се изпълни и първият специален полет до Дубай. Регулярни полети до там се планират от авиокомпанията от 19 септември и ще се изпълняват всеки петък и неделя.

Related Articles

Въвеждат обходни маршрути заради модернизацията на първокласния път Мездра – Ботевград

Във връзка с предстоящото затваряне на първокласния път между Мездра и Лютидол на среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството с кметове и...

До месец: Избират изпълнител за реконструкцията на ГКПП „Капитан Андреево“

Предвижда се разширяване на съществуващия и изграждане на втори терминал До един месец ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на ГКПП „Капитан Андреево. Това съобщиха...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ