28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Пускат ежедневни полети между София и Бургас

Стартират всекидневни самолетни полети между София и Бургас. Те ще се изпълняват от националния превозвач „България Еър“. Първият полет по линията ще бъде изпълнен на 18 юни.

Въздушната връзка между столицата и Бургас ще се осъществяват всеки ден, а билети вече могат да бъдат резервирани и закупени както онлайн, така и в офисите на авиокомпанията в страната, както и през агентската мрежа.

През пролетта „България Еър“ стартира редовни полети и по редица нови директни линии, сред които са гръцките дестинации Солун, островите Крит, Корфу и Родос. В началото на май се изпълни и първият специален полет до Дубай. Регулярни полети до там се планират от авиокомпанията от 19 септември и ще се изпълняват всеки петък и неделя.

Related Articles

Изграждат пречиствателна станция в Стрелча

Започна изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ в местността „Мечкерец“ в землището на град Стрелча. Мащабният проект е на стойност 4 936 020,31...

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ