16 C
Пловдив
неделя, февруари 25, 2024

Пускат ежедневни полети между София и Бургас

Стартират всекидневни самолетни полети между София и Бургас. Те ще се изпълняват от националния превозвач „България Еър“. Първият полет по линията ще бъде изпълнен на 18 юни.

Въздушната връзка между столицата и Бургас ще се осъществяват всеки ден, а билети вече могат да бъдат резервирани и закупени както онлайн, така и в офисите на авиокомпанията в страната, както и през агентската мрежа.

През пролетта „България Еър“ стартира редовни полети и по редица нови директни линии, сред които са гръцките дестинации Солун, островите Крит, Корфу и Родос. В началото на май се изпълни и първият специален полет до Дубай. Регулярни полети до там се планират от авиокомпанията от 19 септември и ще се изпълняват всеки петък и неделя.

Related Articles

Реставрират Форумите Юг и Изток с пари от проекта „По пътя на Античността“

Финансирането е след одобрена концепция за общ туристически маршрут на Пловдив, Стара Загора и Хисаря Пловдив, Стара Загора и Хисаря ще създадат съвместен мащабен туристически...

Село Слънчево: Единственото място за индустриална зона на Варна

Община Варна е с ограничена територия и с. Слънчево е единственото място със свободна площ от 4500 дка в региона, което е подходящо за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ