22 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Пускат ежедневни полети между София и Бургас

Стартират всекидневни самолетни полети между София и Бургас. Те ще се изпълняват от националния превозвач „България Еър“. Първият полет по линията ще бъде изпълнен на 18 юни.

Въздушната връзка между столицата и Бургас ще се осъществяват всеки ден, а билети вече могат да бъдат резервирани и закупени както онлайн, така и в офисите на авиокомпанията в страната, както и през агентската мрежа.

През пролетта „България Еър“ стартира редовни полети и по редица нови директни линии, сред които са гръцките дестинации Солун, островите Крит, Корфу и Родос. В началото на май се изпълни и първият специален полет до Дубай. Регулярни полети до там се планират от авиокомпанията от 19 септември и ще се изпълняват всеки петък и неделя.

Related Articles

Ямбол реализира 3 важни за града проекта

Община Ямбол получи държавно финансиране, което ще бъде насочено към реализацията на три важни проекта за града. Кметът Валентин Ревански и главният счетоводител на...

С 3,5 млн. лв. доизграждат храма в Южния парк

По предложение на министър-председателя акад. Николай Денков правителството отпусна средства за доизграждането на храм „Св. вмчк. архидякон Стефан“ в Южния парк в София. Средствата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ