20 C
Пловдив
четвъртък, юни 20, 2024

Професионалисти показват достиженията си на изложбите „Техномебел“ и „Експомебел“

До 21 април продължават изложенията „Техномебел“ и „Експомебел“ в „Интер експо център. Организатор е Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, в партньорство с ИЕЦ.

В изложбения център ще бъдат представени дървообработващи машини и оборудване; бояджийска техника; инструменти и консумативи; машини и материали за тапициране на мебели; опаковки и опаковъчна техника. Ще бъдат представени и материали за производство на мебели; кантове; мебелен обков и механизми; детайли и елементи; лепила, лакове, байцове и натурални масла, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред изложителите традиционно са както български фирми, така и представители за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. Като през последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция, коментират организаторите.

Събитието предлага възможности за двустранни срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии.

Related Articles

КСБ разработи пътна карта в помощ на желаещите да строят

Камарата на строителите в България публикува на сайта си пътна карта с практически съвети за осъществяване на всяка инвестиционна идея, свързана със строителство. Прагматичното...

Съюзът на ландшафтните архитекти отбелязва 20-годишен юбилей

На 14 юни Съюзът на ландшафтните архитекти (СЛА) отбелязва своя 20-годишен юбилей. По този повод се открива изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ