15 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

Професионалисти показват достиженията си на изложбите „Техномебел“ и „Експомебел“

До 21 април продължават изложенията „Техномебел“ и „Експомебел“ в „Интер експо център. Организатор е Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, в партньорство с ИЕЦ.

В изложбения център ще бъдат представени дървообработващи машини и оборудване; бояджийска техника; инструменти и консумативи; машини и материали за тапициране на мебели; опаковки и опаковъчна техника. Ще бъдат представени и материали за производство на мебели; кантове; мебелен обков и механизми; детайли и елементи; лепила, лакове, байцове и натурални масла, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред изложителите традиционно са както български фирми, така и представители за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. Като през последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция, коментират организаторите.

Събитието предлага възможности за двустранни срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии.

Related Articles

Несебър става част от международен туристически проект

Община Несебър започва работа по нов туристически проект - "TOURAL", който се изпълнява в рамките на Програма "Хоризонт Европа" с финансовата подкрепа на Европейския...

Лом инвестира 30 млн. лв. в инфраструктурни обекти

30 млн. лв. инвестира община Лом в инфраструктурни обекти през следващите 2 години. Финансирането се осигурява от държавния бюджет за изпълнението на четири важни...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ