4 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

Продават на търг сграда от бившата цигарена фабрика в Хасково

Административната част от бившата цигарена фабрика в Хасково ще бъде обявена на търг до края на октомври от НАП.

Сградата не функционира от години, след като „Хасково – Табак“ АД бе въведено в ликвидация и прекрати дейност. Общото й техническо състояние е задоволително, но все пак са необходими ремонтни и освежителни дейности, уточняват от данъчната администрация.

Функционално имотът включва три корпуса, основният от които е на 6 етажа. Там преди се намираха кабинетите и залата за събрания на персонала.

Цената, от която ще започне наддаването за сградата, е 1,665 млн. лв. Тя може да бъде разгледана от 25 октомври до 3 ноември. В същия срок ще се приемат и ценови предложения за закупуване.

Само за 9-те месеца на тази година от подобни търгове публичните изпълнители от НАП в Хасково са събрали 900 хил. лв. Сумата е влезнала в бюджета след продажбите на недвижими имоти, превозни средства, вещи, както и техника за поддържане на пътища.

Related Articles

Изграждат интермодален хъб за превоз на стоки

Трите терминала ще бъдат разположени в Пловдив, София и Бургас „Тракия икономическа зона“ със свои партньори от Италия ще изгради мащабен интермодален хъб с три...

В Бургас: Откриха модерна анаеробна инсталация за преработка на биоразградими отпадъци

В Бургас бе открита най-модерната в страната анаеробна инсталация за преработка на разделно събрани биоразградими отпадъци. Тя ще преработва 30 000 тона отпадъци годишно,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ