15 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Продават на търг сграда от бившата цигарена фабрика в Хасково

Административната част от бившата цигарена фабрика в Хасково ще бъде обявена на търг до края на октомври от НАП.

Сградата не функционира от години, след като „Хасково – Табак“ АД бе въведено в ликвидация и прекрати дейност. Общото й техническо състояние е задоволително, но все пак са необходими ремонтни и освежителни дейности, уточняват от данъчната администрация.

Функционално имотът включва три корпуса, основният от които е на 6 етажа. Там преди се намираха кабинетите и залата за събрания на персонала.

Цената, от която ще започне наддаването за сградата, е 1,665 млн. лв. Тя може да бъде разгледана от 25 октомври до 3 ноември. В същия срок ще се приемат и ценови предложения за закупуване.

Само за 9-те месеца на тази година от подобни търгове публичните изпълнители от НАП в Хасково са събрали 900 хил. лв. Сумата е влезнала в бюджета след продажбите на недвижими имоти, превозни средства, вещи, както и техника за поддържане на пътища.

Related Articles

Информационни дни по поканите за достъпна архитектурна среда на АХУ

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира информационни събития за кандидатите по програмите за изграждане на достъпна среда, осигуряване на средства за заетост, рехабилитация...

Столична община събира проекти за изпълнение на Плана за интегрирано развитие

Столична община, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма “Развитие на регионите”...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ