28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Преизбраха Добромир Ганев за председател на НСНИ

Национално сдружение недвижими имоти проведе Общо годишно отчетно-изборно събрание за периода 2019 – 2021 г. На него бяха представени отчетите на Управителния съвет на НСНИ за дейността и финансовото състояние на организацията през мандата 2019 – 2021 г., на Контролния съвет зa периода 2019 – 2021 г. и отчета на Комисията по професионална етика за същия мандат.

След проведено гласуване беше избран нов девет членен Управителен съвет на НСНИ, в състав: Добромир Ганев, Ирена Перфанова, Александър Бочев, Стефка Калчева, Бисер Орлов, Антон Андонов, Светлана Георгиева, Христо Хаджиев и Ивайло Градев. За председател на Управителния съвет на НСНИ, беше преизбран за втори мандат Добромир Ганев. Той представи пред аудиторията своята програма и визия за развитието на организацията, както и бюджета за 2021 г.

Събранието гласува единодушно за кандидатурата на Галина Максимова за председател на Комисията по професионална етика. а Христо Георгиев беше избран за председател на Контролния съвет.

Годишното отчетно-изборно събрание на членовете на НСНИ премина в конструктивна атмосфера и с активност от страна на присъстващите.

Related Articles

В Браниполе се радват на своя Японска градина

Нов парк с японска градина откриха в с. Браниполе край Пловдив. Визията на зоната е тотално променена, като неизползваемото и пустеещо някога място е...

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ