32 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

Преизбраха Добромир Ганев за председател на НСНИ

Национално сдружение недвижими имоти проведе Общо годишно отчетно-изборно събрание за периода 2019 – 2021 г. На него бяха представени отчетите на Управителния съвет на НСНИ за дейността и финансовото състояние на организацията през мандата 2019 – 2021 г., на Контролния съвет зa периода 2019 – 2021 г. и отчета на Комисията по професионална етика за същия мандат.

След проведено гласуване беше избран нов девет членен Управителен съвет на НСНИ, в състав: Добромир Ганев, Ирена Перфанова, Александър Бочев, Стефка Калчева, Бисер Орлов, Антон Андонов, Светлана Георгиева, Христо Хаджиев и Ивайло Градев. За председател на Управителния съвет на НСНИ, беше преизбран за втори мандат Добромир Ганев. Той представи пред аудиторията своята програма и визия за развитието на организацията, както и бюджета за 2021 г.

Събранието гласува единодушно за кандидатурата на Галина Максимова за председател на Комисията по професионална етика. а Христо Георгиев беше избран за председател на Контролния съвет.

Годишното отчетно-изборно събрание на членовете на НСНИ премина в конструктивна атмосфера и с активност от страна на присъстващите.

Related Articles

Пак нови разписания и маршрути на влакове заради ремонта на гара София

От понеделник - 17 юни, влизат в сила промени в разписанията и маршрутите на някои влакове, други няма да се движат, но пътниците ще...

Община Сливен ремонтира изложбената зала „Сирак Скитник“

Община Сливен подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ