21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

През февруари: Организират двустранни онлайн бизнес срещи в сектор „Строителство“

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата ТПП организират двустранни онлайн бизнес срещи в сектор „Строителство“. Virtual B2B Event-Construction-2021 ще се проведе на 23 и 24 февруари 2021 г. Участие ще вземат компании от България, Унгария, Румъния, Сърбия, Турция.

На събитието са поканени големи предприятия, МСП, публични институции, асоциации, клъстери, инвеститори, които желаят да стартират бизнес, технологични и проектни партньорства. 20-минутните двустранни бизнес срещи ще се проведат по предварителен график, след предварителни заявки за срещи през онлайн платформата на събитието: https://construction-2020.b2match.io/

Желаещите да участват трябва да се регистрират в B2B платформата на събитието през полето “Register now” в горния десен ъгъл.

В процеса на регистрация всеки участник трябва да посочи пазарните възможности, които го интересуват. Полето „Marketplace Opportunities“ е задължително.

Ключовите сектори са:

* Строителни материали

Строителни химикали / готови смеси, строителни изолационни материали, арматура, подови настилки (керамични и други плочки, павета, мозайка, дървени подови настилки), цимент, тухли, бетон, мрамор, естествени и декоративни камъни, електрически системи и оборудване за сгради, стоманена конструкция, кофраж за бетон, гипсокартон, боя и лак.

* Строителни машини

Бетонови помпи, трансмиксери, самосвали, машини за бетониране, машини за огъване на арматура, машини за рязане на арматура, комбинирани машини за арматура, машини за изправяне на арматура, кранове, подемна техника, машини за трошене и пресяване на бетон, бетонобъркачки, машини за бетонни павета/асфалт, пътно-строителни машини, асансьори и ескалатори.

Участието в събитието ще даде възможност за разширяване на мрежата от контакти, създаване на нови международни връзки, откриване на нови клиенти, бизнес, проектни и технологични партньори, както и представянето и запознаването с най-новите брандове на пазара.

Related Articles

Въвеждат обходни маршрути заради модернизацията на първокласния път Мездра – Ботевград

Във връзка с предстоящото затваряне на първокласния път между Мездра и Лютидол на среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството с кметове и...

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ