10 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

През нощта: Проверяват ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ в София

Целта е да не се спира движението на обществения транспорт

Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще направи инспекция на качеството на строително-ремонтните работи по ул. „Граф Игнатиев“ в София.

Проверката със специализирана техника ще започне след 23.35 часа на 13.01.2023 г. и ще продължи между 60 и 120 минути. Ще бъде извършено изпитване на качеството на ремонтните дейности дотук при реализацията на обект: „Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в Централна градска част на гр. София, зона 2“, втори етап. Планирано е да обхване участъци от ул. „Граф Игнатиев“ и кръстовищата с ул. „Цар Иван Шишман“ и ул. „6-ти септември“.

Началото на проверката ще започне след преминаване на последния трамвай по ул. „Граф Игнатиев“. Целта е да не се спира движението на обществения транспорт.

МРРБ предварително се извинява на гражданите, живеещи в района, заради причиненото неудобство.

Related Articles

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ