5 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

Предупреждение от НОИ: Проблем с онлайн услугите на 9 и 10 октомври

От Националния осигурителен институт (НОИ) и нформират, че потребителите може да срещнат затруднения при използването на онлайн услугите на ведомството следващите няколко дни. Възможно е това да стане в края на тази седмица, по-точно на 9 и 10 октомври 2020 г. Причина за затрудненията е планирана техническа профилактика на сървърите на института.

Към момента в сайта на ведомството може да се правят справки за отпускане и изплащане на краткосрочни и дългосрочни обезщетения, за издаване на персонален идентификационен код (ПИК) на НОИ, за програмни продукти и е-услуги, свързани с Електронния регистър на болничните листове и решенията на обжалването им.

Освен това, може да се прави справка в интегрираната система за електронен обмен на документи и данни с НОИ за изплащане на парични обезщетения от държавното обществено осигуряване.

Related Articles

От МРРБ: Велинград получава пари за пътна инфраструктура

Община Велинград е сред първите общини, подписали споразумения с МРРБ за инвестиционно проектиране на инфраструктура. Те са за финансиране на проектирането на пътна инфраструктура....

До края на март започва ремонтът на язовир „Огоста“

Има инвестиционно намерение за изграждане на плаващ соларен парк в него Откриване на строителна площадка за ремонта на язовир „Огоста“ се очаква до края на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ