7 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

Предстоящ уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и ВЕИ“

Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“.

Семинарът ще се проведе на 31 януари 2023 г. от 15.00 ч. в хибриден формат – в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9 и в платформата Zoom.

Целта на събитието е представяне на финансови инвестиционни продукти и банкови финансови продукти, предназначени за разгръщане на дейност в сектор енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници. Ще бъдат направени презентации от Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и Национален доверителен екофонд. Примери за банкови продукти ще дадат представители на Българска банка за развитие, Обединена българска банка и Уникредит Булбанк. Ще бъдат представени и примери за успешни практики в сектор енергетика.

Уебинарът е безплатен и е предназначен за представители на бизнеса – компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, общини и др.

Желаещите да участват, могат да заявят своя интерес на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVc7fWxZmFnQJhB2iaEhCLnLcIegRBgefwNeKXGVqT7DG5eg/viewform до 27 януари 2023 г. /петък/.

Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат онлайн участие.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се обръщате към дирекция Международно сътрудничество и международни организации в БТПП.

Related Articles

Откриват паметник на Колю Фичето пред сградата на КСБ

На 30 ноември от 13:00 ч. пред сградата на Камарата на строителите в България ще се състои официалното откриване на паметник на Колю Фичето....

Започва строителството на метрото през район „Слатина“

Първа копка на две от новите шест станции на метрото ще бъде направена на 27 ноември в 13:00 часа, срещу зала „Арена София“. Това...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ