Предстоящ уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и ВЕИ“

0

Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Финансови инструменти за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“.

Семинарът ще се проведе на 31 януари 2023 г. от 15.00 ч. в хибриден формат – в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9 и в платформата Zoom.

Целта на събитието е представяне на финансови инвестиционни продукти и банкови финансови продукти, предназначени за разгръщане на дейност в сектор енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници. Ще бъдат направени презентации от Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници и Национален доверителен екофонд. Примери за банкови продукти ще дадат представители на Българска банка за развитие, Обединена българска банка и Уникредит Булбанк. Ще бъдат представени и примери за успешни практики в сектор енергетика.

Уебинарът е безплатен и е предназначен за представители на бизнеса – компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, общини и др.

Желаещите да участват, могат да заявят своя интерес на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVc7fWxZmFnQJhB2iaEhCLnLcIegRBgefwNeKXGVqT7DG5eg/viewform до 27 януари 2023 г. /петък/.

Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат онлайн участие.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се обръщате към дирекция Международно сътрудничество и международни организации в БТПП.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си