16 C
Пловдив
четвъртък, септември 21, 2023

Предстои 76-о издание на Международния технически панаир в Пловдив

Бизнесът си дава среща на форума от 19 до 24 септември 2022 г.

По-малко от месец остава до началото на 76-ото издание на Международния технически панаир. То ще се проведе от 19 до 24 септември 2022 г. в Международен панаир Пловдив. Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа. Тя е запазената марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Има характеристиката да отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Related Articles

Започва рехабилитация на пътя Поленица – Джигурово

Един от натоварените пътни участъци в Община Сандански, основна транспортна връзка между селата Поленица и Джигурово, ще бъде цялостно ремонтиран и рехабилитиран. Проектът получи...

Разработват стратегия за Панаира в Пловдив

Министерството на икономиката разработва стратегия за развитие на Международния панаир в Пловдив. Това обяви министър Богдан Богданов след откриването на есенното техническо изложение. Според...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ