26 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Предстои 76-о издание на Международния технически панаир в Пловдив

Бизнесът си дава среща на форума от 19 до 24 септември 2022 г.

По-малко от месец остава до началото на 76-ото издание на Международния технически панаир. То ще се проведе от 19 до 24 септември 2022 г. в Международен панаир Пловдив. Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа. Тя е запазената марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Има характеристиката да отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Related Articles

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...

Обсъждат финално проектите от конкурса за реновиране на зала 1 в Дома на архитекта в София

Съюзът на архитектите в България провежда конкурс за концепция за художествено-пространствено оформление на зала 1 в Централния дом на архитекта на ул. "Кракра" 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ