7 C
Пловдив
събота, март 2, 2024

Предстои 76-о издание на Международния технически панаир в Пловдив

Бизнесът си дава среща на форума от 19 до 24 септември 2022 г.

По-малко от месец остава до началото на 76-ото издание на Международния технически панаир. То ще се проведе от 19 до 24 септември 2022 г. в Международен панаир Пловдив. Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа. Тя е запазената марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Има характеристиката да отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Related Articles

Варна: Търси се финансиране за строеж и реновиране на спортни обекти

В Община Варна работят активно за подобряване на спортната инфраструктура в града. Към този момент изграждането на басейни в район „Аспарухово“ и в кв....

Предстоящо: Строят нова поликлиника към Белодробна болница – Бургас

Нова поликлиника ще бъде изградена към Белодробна болница на ул. „Генерал Гурко“ 64 в Бургас. Сградата ще бъде на терен между общинския паркинг и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ