19 C
Пловдив
петък, април 12, 2024

Представят в изложба дипломни проекти по ландшафтна архитектура

В Централния дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11 в столицата снощи бе открита изложба на дипломни проекти по ландшафтна архитектура.

Експозицията включва дипломни проекти на студенти от УАСГ, завършващи „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“ (ЛАЛП) и на студенти от Лесотехническия университет, които се дипломират в специалността „Ландшафтна архитектура“.

Домакин и организатор на събитието е Съюзът на ландшафтните архитекти, а съорганизатори са Съюзът на архитектите в България, УАСГ и ЛТУ. Посетителите могат да видят изложени проектите на първия дипломиран випуск студенти от УАСГ в двете специалности „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“.

Related Articles

Варна: Предстои ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни

Предстои основен ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни хора „Гергана“ във Варна, информират от администрацията. Проектът ще се финансира с европейски средства...

Премахват незаконните каравани по морето

Проверките констатират и заграждане на земя Започват засилени проверки за незаконно разположени кемпери и каравани. Проверките ще са по плажните ивици по Южното Черноморие. На...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ