13 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Представят в изложба дипломни проекти по ландшафтна архитектура

В Централния дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11 в столицата снощи бе открита изложба на дипломни проекти по ландшафтна архитектура.

Експозицията включва дипломни проекти на студенти от УАСГ, завършващи „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“ (ЛАЛП) и на студенти от Лесотехническия университет, които се дипломират в специалността „Ландшафтна архитектура“.

Домакин и организатор на събитието е Съюзът на ландшафтните архитекти, а съорганизатори са Съюзът на архитектите в България, УАСГ и ЛТУ. Посетителите могат да видят изложени проектите на първия дипломиран випуск студенти от УАСГ в двете специалности „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“.

Related Articles

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ