4 C
Пловдив
петък, декември 8, 2023

Преди зимата: Кърпят улични дупки в община Стрелча

Спешни улични ремонти преди началото на студения зимен период се извършва в община Стрелча. Изкърпени са вече многобройните дупки по цялото протежение на ул. „Първи май“ в с. Дюлево с общ размер 120 кв. м., а компрометираните участъци по ул. „Изгрев“ са запълнени с фрезован асфалт.

Паралелно с това са изградени две нови отводнителни канавки по улиците „Георги Бенковски“ и „Георги Бончев“, с което ще се предотврати заливането на частни имоти при силни дъждове.

В село Свобода пътни ремонти и изкърпване са извършени в центъра на населеното място, както и по ул. „Първа“ и пътя до мина „Радка“. Продължават ремонтите на уличната мрежа на селата Смилец и Блатница.

 

Related Articles

Ремонтът на пречиствателна станция „Ясна поляна“ ще приключи в края на 2024-а

Аварийната реконструкция на пречиствателната станция на язовир „Ясна поляна“ ще приключи в края на следващата година. Това обявиха на съвместен брифинг областният управител на...

Президентът Радев открива българския павилион на КОП 28 в Дубай

Страната ни за първи път е на Конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата Президентът Румен Радев открива днес павилиона,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ