5 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Предизвикателствата пред бизнеса и възможностите за промяна на населените места дискутират на форум

Конференция „Бизнесът и регионите: Трансформацията“ ще се проведе днес в София. Акцент във форума ще е влиянието на компаниите върху устойчивото развитие на регионите в България и възможностите на местните власти да привличат инвеститори. Във фокуса на дискусиите е Зелената сделка на ЕС предизвикателства пред бизнеса и възможности за промяна на населените места. Вицепремиерът по европейските въпроси Атанас Пеканов (дистанционно) и министърът на икономиката Даниела Везиева ще открият официално събитието, от 14:30 часа. То ще се проведе хибридно – в столичния „Гранд хотел Милениум“ и онлайн.

Бизнес форумът е с два основни панела: „Бизнес модели на устойчива трансформация“ и „Регионални модели на устойчива трансформация“.

Участници и панелисти са висши мениджъри на структуроопределящи за българската икономика компании и финансови институции, и представители на местните власти.

 

 

Related Articles

Нов съвет ще проверява чуждестранните инвестиции в България

Народното събрание одобри създаването на Междуведомствен съвет за анализ на преките чуждестранни инвестиции при Министерския съвет. Това стана с гласуване на промени в Закона...

Изграждат нови физкултурни салони и площадки в близо 500 училища

Министерството на образованието и науката (МОН) започва работа по програма за изграждане на нови физкултурни салони и открити спортни площадки, ремонт или цялостно обновяване...

Община Троян с 4 нови проекта

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ