18 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Предизвикателствата пред бизнеса и възможностите за промяна на населените места дискутират на форум

Конференция „Бизнесът и регионите: Трансформацията“ ще се проведе днес в София. Акцент във форума ще е влиянието на компаниите върху устойчивото развитие на регионите в България и възможностите на местните власти да привличат инвеститори. Във фокуса на дискусиите е Зелената сделка на ЕС предизвикателства пред бизнеса и възможности за промяна на населените места. Вицепремиерът по европейските въпроси Атанас Пеканов (дистанционно) и министърът на икономиката Даниела Везиева ще открият официално събитието, от 14:30 часа. То ще се проведе хибридно – в столичния „Гранд хотел Милениум“ и онлайн.

Бизнес форумът е с два основни панела: „Бизнес модели на устойчива трансформация“ и „Регионални модели на устойчива трансформация“.

Участници и панелисти са висши мениджъри на структуроопределящи за българската икономика компании и финансови институции, и представители на местните власти.

 

 

Related Articles

Скок на цените на жилищата у нас

Цените на жилищата в страната са се увеличили с 1,2% през четвъртото тримесечие на 2023 г. спрямо предходното тримесечие. Най-голямо увеличение е регистрирано в...

На конгрес: Обсъждат зелените технологии и устойчивото строителство

Австрийското посолство кани архитектурната колегия на Международния конгрес „GreenTech Days meet Future of Building 2024“. Той ще се проведе на 17 и 18 април...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ