33 C
Пловдив
неделя, юли 14, 2024

Предизвикателствата пред бизнеса и възможностите за промяна на населените места дискутират на форум

Конференция „Бизнесът и регионите: Трансформацията“ ще се проведе днес в София. Акцент във форума ще е влиянието на компаниите върху устойчивото развитие на регионите в България и възможностите на местните власти да привличат инвеститори. Във фокуса на дискусиите е Зелената сделка на ЕС предизвикателства пред бизнеса и възможности за промяна на населените места. Вицепремиерът по европейските въпроси Атанас Пеканов (дистанционно) и министърът на икономиката Даниела Везиева ще открият официално събитието, от 14:30 часа. То ще се проведе хибридно – в столичния „Гранд хотел Милениум“ и онлайн.

Бизнес форумът е с два основни панела: „Бизнес модели на устойчива трансформация“ и „Регионални модели на устойчива трансформация“.

Участници и панелисти са висши мениджъри на структуроопределящи за българската икономика компании и финансови институции, и представители на местните власти.

 

 

Related Articles

Зона за отдих и спорт ще правят в пловдивското село Брестник

С решение на правителство се променя статутът на имот в село Брестник от публична на частна държавна собственост и се прехвърля в собственост на...

Започва рехабилитацията на тротоарите около спирките на „Златни пясъци“

Община Варна започва рехабилитация на тротоарните настилки около спирките на градския транспорт, които обслужват КК „Златни пясъци“, информират от администрацията. Очаква се ремонтните екипи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ