36 C
Пловдив
петък, юли 12, 2024

Половината от детските площадки в Асеновград са обновени

Почти половината от детските площадки в Асеновград са ремонтирани от фирма, лицензирана за дейността, съобщиха от общинския пресцентър.

Обновени през изминалите месеци са площадките за деца в кварталите „Долни Воден“ и „Свети Георги“, двете съоръжения в Градския парк, зад пожарната, както и разположените на улиците „Свобода“ и „Цар Освободител“.

Общият размер на сумата за ремонт на съоръженията е 35 000 лв., от които са похарчени 27 517 лева. Остатъкът – 7482,32 лв., ще се инвестира в детската площадка, разположена край църквата „Св. архангел Михаил“ в Асеновград.

При осигурено финансиране през следващата година, ще бъдат ремонтирани и останалите съоръжения за игра, посочват от общината.

Related Articles

Ремонтираха още две църкви в община Павел баня

Още две църкви са ремонтирани в община Павел баня, информираха от пресцентъра на администрацията. Православният храм “Свети Димитър” в с. Турия вече е с...

Правят нов термален парк край Пампорово

Ще има балнео зона и закрит комплекс за целогодишен туризъм Термален парк ще бъде изграден в планинска местност между Девин и Пампорово. Проектът предвижда създаване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ