22 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Поръчки за над 5,5 млн. лв. обяви Летище София

Изпълнението на инвестиционния план на концесионера на столичното летище вече е в ход, съобщиха от пресцентъра на аеропорта. Поръчки с различен предмет и на различна стойност вече са публично оповестени на новия сайт на летището.

Процедурите за набиране на оферти са част от политиката на „СОФ Кънект“ за прозрачност и открита конкуренция при избор на изпълнители за различните инвестиции в аерогарата. Ремонт на летателното поле, комплексни консултантски услуги по закупуване и изграждане на нова система за управление на багаж, включително изготвяне на техническа спецификация, подготовка на част от площите Терминал 2 за изграждането на нови търговски обекти и доставка на превозни средства (в това число и електрически) са само част от обявените в сайта на летище София поръчки.

„Инвестиционната политика на „СОФ Кънект“ е насочена към повишаване на качеството на предлаганите услуги като това ще допринесе за по-доброто пътническо преживяване. Безопасността и обслужване от най-високо ниво са сред нашите приоритети, затова инвестициите в ремонти и нова техника са едни от най-важните“, каза Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на летище София.

Related Articles

100 нови електрически велосипеда са на разположение на бургазлии

Община Бургас закупи 100 електрически велосипеда, които могат да бъдат използвани на територията на града. Те са с олекотена алуминиева конструкция, което ги прави...

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са "Киряков Архитекти" Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ