6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Официално: Мостът над р. Струма в Симитли вече е с Акт 16

Мостът над река Струма в Симитли вече е с издаден Акт 16, информират от администрацията в града. Тази седмица ще бъде издадено и разрешението за ползване, с което съоръжението ще бъде въведено в експлоатация.

Държавната приемателна комисия е проверила на място и по документи годността за въвеждане в експлоатация на новоизградения мост. Той е част от строителството на лот 3.1 от магистрала „Струма“ между Благоевград и Крупник.

Мостът беше изграден от Агенция „Пътна инфраструктура“, за да осигури транспортен достъп при изграждане на лот 3.1 от АМ „Струма“. Комисията не е установила пропуски или отклонения от заложените в проекта параметри. На това основание е съставен без забележки Акт 16 с предложение за издаване на разрешение за ползване. Това ще позволи на АПИ да извърши необходимите промени на временната организация на движението в участъка.

Related Articles

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ