4 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

Официално: Мостът над р. Струма в Симитли вече е с Акт 16

Мостът над река Струма в Симитли вече е с издаден Акт 16, информират от администрацията в града. Тази седмица ще бъде издадено и разрешението за ползване, с което съоръжението ще бъде въведено в експлоатация.

Държавната приемателна комисия е проверила на място и по документи годността за въвеждане в експлоатация на новоизградения мост. Той е част от строителството на лот 3.1 от магистрала „Струма“ между Благоевград и Крупник.

Мостът беше изграден от Агенция „Пътна инфраструктура“, за да осигури транспортен достъп при изграждане на лот 3.1 от АМ „Струма“. Комисията не е установила пропуски или отклонения от заложените в проекта параметри. На това основание е съставен без забележки Акт 16 с предложение за издаване на разрешение за ползване. Това ще позволи на АПИ да извърши необходимите промени на временната организация на движението в участъка.

Related Articles

Домът на учителя в Русе става Международен младежки център

Реставрация на сградата ще промени и облика на главната пешеходна улица в Русе Община Русе получи покана за сключване на договор за изграждане на Международен...

ПГСАГ „Пеньо Пенев“ отбелязва 75 години от създаването си

Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия /ПГСАГ/ „Пеньо Пенев“ отбелязва 75 години от създаването си през настоящата седмица. В рамките на честванията се проведе...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ