25 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Официален дебют на BUILDING COMPANION в България!

Платформата BUILDING COMPANION е добре позната на потребителите в няколко европейски държави. Това е дигитална база данни, чрез която хората, желаещи да си построят собствен дом, могат бързо и лесно да открият подходящи партньори – проектанти с опит в еднофамилното жилищно строителство, изпълнители на строително монтажни работи и доставчици на материали.

Каква е целта на създателите? Идеята е, както в другите страни, BUILDING COMPANION да стане сцена, на която проектанти и строители да демонстрират професионалните си възможности и да получат заслужено признание от своята публика – хората, които инвестират в изграждането на своя собствена семейна къща. Представянето на всички партньори е организирано така, че всички да са равнопоставени и да имат еднакви възможности за пълноценна изява.

Разбира се, съдържанието на BUILDING COMPANION не се изчерпва с предлагането на добре организирани бази данни с полезна информация и контакти за инвеститорите в еднофамилни къщи. Платформата предлага и галерия от избрани авторски проекти. В разнообразието от стилове и концепции потребителят може да открие проекта, най-близък до представата му за бъдещ дом и семейно огнище, и да се свърже с автора. Визуализациите на сградите са реалистични и са обработени от специалисти в дигиталното моделиране и фотореалистичния дизайн. Към всеки проект е приложена и анотация с описание на неговите характеристики, функционални възможности и естетически достойнства.

Платформата съдържа още колекции от специализирани издания, видеа и презентации за избора на материали, за техните свойства и за това как правилно да се вложат в строежа. Подбрани са и интересни статии за проектирането и изпълнението на еднофамилна къща – от първата копка до латекса. Бихме се радвали, ако нашите партньори станат и наши автори и с удоволствие ще предоставим трибуна за тяхната изява с подходящи тематични текстове и снимки, споделят създателите на платформата.

Присъединяването към базата данни на BUILDING COMPANION с проектанти и изпълнители е напълно безплатно. От професионалистите, желаещи да станат част от платформата, се очаква единствено да представят своята дейност и референциите си като бъдещ партньор – с изчерпателна и добре поднесена текстова информация, с атрактивни изображения и с конкретни конкурентни срокове за изпълнение на предлаганите услуги. С малко допълнителни усилия всеки партньор може да получи повече запитвания и реални поръчки от потребителите на BUILDING COMPANION като се погрижи за своето конкурентно представяне. Особено ценно и рейтингово за един профил е редовното изпращане на изображения от нови проекти и снимки на завършени обекти.

Какво прави платформата различна от многобройните сайтове със строителна насоченост? Бързо действие, приятелска работна среда, богата база данни с почти интуитивна навигация. Разнообразна и отлично структурирана информация за всяка стъпка от осъществяването на строителните намерения. И многобройни възможности за среща с нови мотивирани клиенти…

BUILDING COMPANION Ви очаква! Мястото на срещата е www.building-companion.bg 

Related Articles

Събират опасни отпадъци от домакинствата във Варна

Община Варна организира кампания за разделно събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Акцията ще се проведе във всички райони на града и ще продължи...

Правят ОВОС на жп линията на границата със Северна Македония

За 28 март е насрочено да се направи Оценка за въздействието на околната среда (ОВОС) по проект за модернизация на жп линията Радомир-Кюстендил-Гюешево -...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ